Titeca Accountancy

Titeca Accountancy is een groeiend en vooruitstrevend accountantskantoor met 9 kantoren in West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen en Henegouwen.

Meer dan 140 professionals ondersteunen onze klanten op het vlak van:

1. Accountancy en fiscaliteit
2. Structurering groeibedrijven
3. Begeleiding familiale ondernemingen
4. Juridische ondersteuning
5. Startersadvies

Waarvoor wij staan

Ons team is ondertussen aangegroeid tot een 140-tal enthousiaste medewerkers die allen een gedegen economische en/of juridische opleiding hebben genoten. Verder werkt het kantoor aan een constante bijscholing van haar medewerkers via zowel interne als externe opleidingen en seminaries. Meerdere collega´s hebben de titel van IAB-accountant en belastingconsulent, of volgen momenteel stage bij dit beroepsinstituut.

In haar verdere groei wenst het kantoor de bestaande, vlakke en open bedrijfscultuur te blijven nastreven waar alle personeelsleden kunnen uitgroeien tot volwaardige medewerkers die pro-actief meedenken met hun cliënteel, alsook actief en inventief meewerken aan de verschillende uitdagingen en kansen die Titeca Accountancy tegemoet ziet.
Bij Titeca Accountancy heeft u als klant 1 aanspreekpunt, die persoon beheert uw dossier en coördineert alle activiteiten binnen Titeca Accountancy met betrekking tot uw dossier.

Onze focus is daarbij altijd gericht op de waardecreatie voor de klant.