News |  

25.06.2020

Doing digital business together? Get to know JAMES!

Have a question about this article?
Contact us here!

Boekhouding is een middel tot ondernemerschap, maar is geen doel op zich! Administratieve verplichtingen en fiscale optimalisatie blijven immer belangrijk… Intussen heeft de komst van Covid-19 het online ondernemen in een stroomversnelling gebracht. 

Bij Titeca zetten wij sinds jaren in op digitalisering. Een intense samenwerking tussen onze accountancy- en inhouse ICT-experten, heeft geleid tot belangrijke vernieuwingen in software.  Graag delen wij de skills en voordelen op vlak van digitaal ondernemen met jou!

Naast de Titeca-klantverantwoordelijke, die jouw dossier optimaliseert en bijstuurt waar nodig, krijg jij er voortaan een extra persoonlijke assistent bij.  Deze staat 7/7 tot je dienst en brengt jouw administratie digitaal in kaart!

Maak kennis met:

James, je persoonlijke butler bij Titeca!

 

James, is een online boekhoudplatform, accessible provided your own login.

 

 

 

Voordelen op een dienblad aangeboden

Om jouw financiële noden juist in te schatten, is het van uiterst belang om een duidelijk zicht op de bedrijfsresultaten te hebben.  Met een up-to-date boekhouding en duidelijke rapporten, kan jij als ondernemer op basis van accurate informatie, adequaat reageren op continu veranderende situaties.

  1. Samen met James, organiseer jij jouw administratie volledig digitaal en kan je je documenten heel makkelijk uploaden.
  1. Alle belangrijke documenten en facturen zijn voortaan te vinden op één plaats, die jij kan consulteren via je computer, smartphone of tablet.
  1. Bovendien toont James, een on-time overzicht van jouw cijfers op een interactief dienblad.  Aan de hand van eenvoudige en makkelijk te begrijpen rapporten, krijg je een inzicht in de resultaten van je onderneming.

 

Zo kan jij samen met je Titeca-klantverantwoordelijke de financiële stand van zaken van je onderneming 24/7 volgen en je onderneming nog beter sturen!

 

For whom?

Dit gebruiksvriendelijk platform is een grote hulp voor small and medium-sized enterprises die geen interne boekhouder hebben.  De Titeca klantverantwoordelijke zal jou bijstaan in het volledig digitaal organiseren van jouw administratie.  Daarnaast zullen ook grotere ondernemingen don't want to miss out on James' many services.

James, gratis voor de Titeca klant!

At Titeca, we offer solutions with added value! Access to this portal, with all the personal services of James, we therefore offer exclusive and free to all Titeca customers.

 

Vragen?

Als je vragen hebt, aarzel niet om contact op te nemen met ons op het nummer 051 26 82 68 óf klik gewoon op onderstaande knop.  Wij helpen je graag op weg met de organisatie van jouw digitale administratie!

 

JA, ACTIVEER MIJN JAMES!