Kantoor Kortrijk

Boekhouden grijs? Wij denken kleur!

Dat boekhouding iets stoffigs is, een saai gegeven dat nu eenmaal bij ondernemen hoort, is een idee dat wij al lang hebben losgelaten. Want het is helemaal niet meer van deze tijd – en dat is het voor ons ook nooit geweest. Hoe wij de dingen aanpakken?

Vol kleur, warmte en persoonlijkheid. Op een PROactieve manier, waarbij het persoonlijke verhaal minstens evenzeer meetelt als het boekhoudkundige. 

Waarbij wij als PROaccountant mogen meezoeken naar oplossingen, het liefst nog out-of-the box met enkele kronkelende omweggetjes. Waar we in gesprek kunnen treden met jou als ondernemer, gaan kijken naar wat je precies doet en waar je graag naartoe wil. Met al die dingen gaan we kleur brengen, duidelijkheid scheppen, toekomstvisie creëren. We kunnen je helpen een concrete invulling te geven aan je cijfers en je tonen welke richting je ermee uit kan. 

Begrijpen waarmee jij bezig bent, dat is zo belangrijk. Zowel voor jou als voor ons ons.

Samenwerken met Titeca is geen wij-zij verhaal. We helpen en adviseren je, alsof we part of the team zijn. Dat persoonlijk co-ondernemen doen we met iedereen, want élke klant telt.

Sta je voor een uitdaging of heb je wat advies nodig? Bel ons even op. Is het al avond of net ‘s morgens vroeg? Ook dan luisteren wij graag. Want wat wij voor jou willen betekenen, is een dicht aanspreekpunt, een echte vertrouwenspersoon, het eerste telefoontje dat je wil doen wanneer je even vast zit. 

 

Charlot Depoortere, vennoot en kantoordirecteur Kortrijk

Contact

Kantoor Kortrijk

ON: 0671.758.355
RPR Gent, afdeling Kortrijk

 

 

Kantoordirecteur

Charlot Depoortere, Vennoot

Contactformulier Kantoor Kortrijk

Nieuws en verhalen van dit kantoor