Groepspolis voor erelonen bij fiscale controle.

deel dit nieuws

Uniek aanbod! 

 

Wij begrijpen als geen ander dat een fiscale controle  nooit op het goede moment komt...  Bovendien leidt dit voor jou als ondernemer tot extra kosten voor professionele bijstand.  Titeca Accountancy denkt steeds met je mee - zij aan zij - bouwend aan jouw onderneming.  Daarom hebben wij voor jou een groepspolis onderhandeld.

 

Na ons recent vergelijkend onderzoek bij verschillende verzekerings-maatschappijen, laten wij onze klant-ondernemers graag mee genieten van de meest interessante voorwaarden voorzien in een groepspolis Fiscale Rechtsbijstand aangeboden door Liantis

Door in te tekenen op dit groepsaanbod via Titeca Accountancy, is jouw onderneming als verzekeringnemer gedekt tegen de extra erelonen die een belastingcontrole met zich meebrengt, en dít aan een voordeliger tarief dan bij een individuele aansluiting.  

 

 

Voordelen op een rijtje:

 

1. Goedkopere premie dan bij een individuele aansluiting en aan een vast bedrag i.p.v. een premie op basis van omzet en balanstotaal:

  • 200 EUR/jaar OF 
  • 170 EUR/jaar voor een Management- of Patrimoniumvennootschap.

2. Uitzonderlijk hoge dekking tot 30.000 EUR waarvan:


In de administratieve fase

  • Dekking tot 15.000 EUR voor bijstand door je Titeca-accountant, -jurist of fiscaal expert.  In dit bedrag is 5.000 EUR voorzien voor bijstand door een tweede expert. 
  • Dekking tot 300 EUR bij een vraag om inlichtingen.

In de gerechtelijke fase

  • Dekking tot 15.000 EUR voor de bijstand door je advocaat of fiscaal expert en deurwaarder.

3.  Jij hoeft niets voor te schieten (m.u.v. aftrekbare BTW).  De facturen van een fiscale controle worden rechtstreeks door Liantis met de adviesverlener vereffend. 
                           

                                           
Titeca Accountancy tot je dienst! 

 

Registreer je via onderstaande knop en geniet meteen van de voordelen van dit groepsaanbod.  Indien je momenteel nog een actieve (individuele) polis voor Fiscale Rechtsbijstand lopende hebt, geniet je bij registratie onmiddellijk van de uitgebreidere dekking. Bovendien gebeurt de overschakeling naar het groepstarief automatisch bij de eerstvolgende vervaldag van je huidige polis.       

 

>> JA, IK REGISTREER HIER VOOR DE GROEPSPOLIS <<        
 

Na registratie via bovenstaande link, ontvang je in de loop van de komende weken, rechtstreeks van Liantis een uitnodiging tot betaling.  Na de gebruikelijke wachttijd van 4 maanden, is de polis actief.

 

Alle info over wie/wat onder deze fiscale rechtsbijstandverzekering gedekt is, vind je HIER

 

Heb je nog vragen i.v.m. dit Titeca-groepsaanbod, aarzel niet contact op te nemen met je klantverantwoordelijke.


Noot: Dit groepsaanbod is uitsluitend beschikbaar voor de Titeca klanten en geheel vrijblijvend: het brengt op geen enkele wijze een commissie-vergoeding op voor Titeca Accountancy. 

Gerelateerde publicaties