Tevreden Titeca-Klant aan het woord

deel dit nieuws

Klant-ondernemer Sonja Delbeecke van Konnekt-It, aan het woord:

 

Veel collega’s kiezen er voor om zelf hun boekhouding te doen, zonder de hulp van een professional. Maar is dit wel een goeie keuze ...? Ok je bespaart een paar honderd euro’s aan ereloon per jaar als je alles zelf doet, maar heb je er al eens bij stilgestaan hoeveel euro’s je te veel betaalt aan de fiscus? Of hoe de bank je sneller een ja geeft voor een financiering als je boekhouder je helpt bij de opmaak van een financieel plan? Ik heb zelf zowel vanuit mijn praktijk die een eenmanszaak is, als vanuit Konnekt-it die een vennootschap is, ervaren dat een accountant echt het verschil kan maken.

 

Vanuit deze ervaring vonden we het vanuit Konnekt-it dan ook belangrijk om een partnership af te sluiten met een accountant, nl Titeca Accountancy.

 

Met meer dan 200 medewerkers verspreid over Vlaanderen bieden zij een totaalaanbod voor de zelfstandige hulpverlener. Naast het voeren van de dagdagelijkse boekhouding, zijn zij de sparringpartner van onze leden. Dit is mogelijk daar ze naast boekhouders/accountants, ook specialisten in huis hebben: fiscalisten, juristen, en andere experts.  Zo kunnen ze vlug schakelen en jou bijstaan op gebied van: opmaak contracten en overeenkomsten, juridisch advies, merkenbescherming, sociaal advies (personeel), financieringsbegeleiding, successieplanning, enzovoort.  Kortom allerlei zaken die jij vroeg of laat op jouw pad tegenkomt als je een eigen praktijk hebt!

 

(Copy van post op FacebookLinked-In )

 

 

Gerelateerde publicaties