Titeca Accountancy breidt verder uit - nu ook in Kortrijk !

deel dit nieuws

Accountancy en advies op 't Hoge niveau 

Titeca Accountancy neemt het boekhoudkantoor Sofinak, van zaakvoerder Hendrik Ingelbeen, gevestigd op ’t Hoge 19 te Kortrijk, over. 

 

De medewerkers van Titeca Accountancy leven en werken dichtbij ondernemers, zij aan zij. De lokale aanwezigheid en service op maat, dicht bij de klant, staan hoog bovenaan de prioriteitenlijst van alle Titeca Accountancy kantoren.

 

Het kantoor Sofinak wordt zo de 10e vestiging van Titeca Accountancy.  Op die manier groeit Sofinak verder mee met de digitale omvorming van het beroep en speelt het hiermee in op de toenemende vraag van ondernemers naar gespecialiseerde adviesverlening.

 

Vandaag vind je een Titeca boekhoudkantoor op 10 verschillende locaties: Roeselare, Moeskroen, Merelbeke, Brugge, Knokke, Gent, Ieper, Waregem, Maldegem en nu ook Kortrijk.

 

Kennis is (ondernemers)kracht

Net zoals in de zorgsector heeft Titeca Accountancy heel wat specialisten in huis die samen met klanten uitdagende vraagstukken oplossen. De Titeca klanten kunnen beroep doen op deze extra kennis onder meer op het vlak van juridisch advies, fiscale en financiële optimalisaties, subsidies en strategisch advies.

 

" Verwacht meer, ver voorbij die typische gesprekken enkel over de cijfertjes op het einde van het boekjaar.  Ondernemen moet fun zijn, het resultaat van een inspirerende en energieke dialoog."

Emmanuel Titeca.

 

Zoek je een boekhouder/accountant?

Titeca Accountancy is je ondernemersklankbord, dicht bij je in de buurt. 

 

Gerelateerde publicaties