Titeca speelt kampioen!

deel dit nieuws

De weken net vóór afgelopen match 'Titeca Accountancy vs. Café de Moustache', was te spanning onder elkaar echt te snijden. Alle belangrijke pionnen waren op post bij de titanen van Titeca. Deze wedstrijd was dan ook bepalend om onze leiders-positie te verzekeren.

 

 

Verslag van de wedstrijd:

 

Het eerste kwartier stond bol van de zenuwen en dat liet zich merken aan het spel. Op een splijtende aanval van Café de Moustache werd Titeca op achtervolgen aangewezen.

 

In het tweede kwartier kwam Titeca langzamerhand opzetten. Als een duveltje uit een doosje kon Aaron de bal aan de tweede paal binnen tikken. De fase hierna kreeg Café de Moustache een schepcorner die hen terug op voorsprong bracht. 1-2. Daarna was het allemaal Titeca wat de klok sloeg. Onder impuls van het meegereisde Titeca Legioen werd een heerlijke aanval opgezet door tandem Aaron-Bram afgerond. 2-2

De voet werd dan niet meer van het gaspedaal genomen en al snel volgden de 3-2 en 4-2. Allebei verzilverd door de ancien van de ploeg Dirk.

 

In het derde kwartier kreeg Titeca het wat moeilijker en kon dan ook rekenen op de rots in branding, doelman Bjorn, die Titeca tot 2 keer toe rechthield. Na een gemeten pas op het hoofd op Francis die met een fluwelen kwinkslag het leer in het doel kan werken, werd het het 5-2.  De talrijke supporters konden vanaf dan al beginnen vieren!  De score werd nog uitgediept door een schepcorner die door Bjorn werd binnengekopt naar 6-2.

 

In het laatste kwartier kwam Café de Moustache met de moed der wanhoop nog aanzetten. Maar door het sterke collectief blok geleid door Aaron en Tim, kon men scoren door twee staalharde pegels van op afstand, waardoor het nog even spannend werd. 6-4

Hierna overleefde Titeca de stormram van Café de Moustache en was het terug ancien Dirk die alle twijfels wegnam. Hij ging alleen op doel af en verschalkte de doelman met zijn handelsmerk ‘de sleep’. 7-4.

Het laatste wapenfeit was nog voor De moustache die er 7-5 van maakten, maar het feest was toen al lang begonnen bij Titeca.

 

Een zonovergoten dag werd nog stralender met een welverdiend kampioenschap!

 

Forza Titeca!

 

Gerelateerde publicaties