Nieuws  |  

31.03.2021

Groepspolis voor erelonen bij fiscale controle

Heb je een vraag over dit artikel?
Contacteer ons hier!

Uniek aanbod!

Wij begrijpen als geen ander dat een fiscale controle  nooit op het goede moment komt…  Bovendien leidt dit voor jou als ondernemer tot extra kosten voor professionele bijstand.  Titeca denkt steeds met je mee – zij aan zij – bouwend aan jouw onderneming.  Daarom hebben wij voor jou een groepspolis onderhandeld.

Na ons recent vergelijkend onderzoek bij verschillende verzekerings-maatschappijen, laten wij onze klant-ondernemers graag mee genieten van de meest interessante voorwaarden voorzien in een groepspolis Fiscale Rechtsbijstand aangeboden door Liantis.

Door in te tekenen op dit groepsaanbod via Titeca, is jouw onderneming als verzekeringnemer gedekt tegen de extra erelonen die een belastingcontrole met zich meebrengt, en dít aan een voordeliger tarief dan bij een individuele aansluiting.

 

Voordelen op een rijtje:

1. Goedkopere premie dan bij een individuele aansluiting en aan een vast bedrag i.p.v. een premie op basis van omzet en balanstotaal: 175 EUR/jaar.

 

2. Uitzonderlijk hoge dekking tot 30.000 EUR waarvan:

In de administratieve fase

  • Dekking tot 15.000 EUR voor bijstand door je Titeca-accountant, -jurist of fiscaal expert.  In dit bedrag is 5.000 EUR voorzien voor bijstand door een tweede expert.
  • Dekking tot 300 EUR bij een vraag om inlichtingen.

In de gerechtelijke fase

  • Dekking tot 15.000 EUR voor de bijstand door je advocaat of fiscaal expert en deurwaarder.

 

3.  Jij hoeft niets voor te schieten (m.u.v. aftrekbare BTW).  De facturen van een fiscale controle worden rechtstreeks door Liantis met de adviesverlener vereffend.

 

Titeca tot je dienst! 

Alle info over wie/wat onder deze fiscale rechtsbijstandverzekering gedekt is, vind je HIER.

 

Hoe registreren?

Heb je nog vragen of wens je graag te registreren voor  dit Titeca-groepsaanbod, aarzel niet contact op te nemen met je klantverantwoordelijke.

Eenmaal geregistreerd, geniet je – na een wachttijd van 4 maanden – van alle voordelen van dit groepsaanbod.

Indien je momenteel nog een actieve (individuele) polis voor Fiscale Rechtsbijstand lopende hebt, geniet je bij registratie onmiddellijk van de uitgebreidere dekking.

 

Noot: Dit groepsaanbod is uitsluitend beschikbaar voor de Titeca klanten en geheel vrijblijvend: het brengt op geen enkele wijze een commissie-vergoeding op voor Titeca