Solliciteren op vacature

Je ontvangt een bevestigingsmail bij de goede ontvangst van jouw sollicitatie. We gaan zo snel mogelijk aan de slag om jouw kandidatuur te bekijken.

Evaluatie CV

Indien je op basis van jouw opleiding en/of ervaring in aanmerking komt voor de functie nodigen wij jou graag uit voor een verkennend gesprek. Ook indien je niet in aanmerking komt voor de functie, ontvang je steeds feedback.

Op gesprek

In een eerste verkennend gesprek maak je kennis met de Teamleader en Talent Scout van Titeca. Doorheen het gesprek leren wij jou, jouw ervaring en kennis, jouw talenten en ambities beter kennen en krijg jij een uitgebreide toelichting rond de functie en werken bij Titeca. Na het gesprek ontvang je steeds feedback omtrent jouw kandidatuur.

Tweede interview

In dit tweede gesprek maak je kennis met de HR-Manager en Partner van jouw kantoor. We bespreken opnieuw jouw CV en gaan verder na of er een match is tussen jou en Titeca.

Welkom bij de Titeca familie!

Indien beide gesprekken goed verlopen zijn en wij een goede match zien met ons Titeca DNA, verwelkomen wij je graag bij de Titeca-familie door jou een loonvoorstel aan te bieden!

Onthaal & opvolging

Liesbeth Talent Scout

Wij vinden een goede onboarding zeer belangrijk en voorzien dan ook een warm onthaal vanuit HR op jouw eerste werkdag! Tijdens dit onthaal maken we jou wegwijs in onze manier van werken, geven we een rondleiding en stellen we jou voor aan de collega’s. Natuurlijk is de inwerkperiode langer dan de eerste werkdag. Wij voorzien […]