Kantoor Maldegem

Mooie dingen laten gebeuren

Als chef-kok heb je geen zin om ‘s avonds nog in de cijfers te staan roeren. En als ingenieur heb je waarschijnlijk al genoeg berekeningen zien voorbijvliegen. Je hebt je tenslotte al heel de dag gefocust op jouw onderneming. Dankzij onze zorgen, krijg je als klant de ruimte om te blijven focussen op jouw core business. Zo kan jij uitblinken in jouw talenten, en laten wij het boekhoudkundige deel bloeien. Wij nemen het over waar het voor jou niet meer helemaal helder is. En dat doen wij graag to-the-point en concreet, in jouw eigen woorden.

Laat het aan ons over

We doen niets liever dan je interesse aanwakkeren in jouw eigen cijfers. Want toegegeven, dat is onze passie. Waarom? Omdat boekhouding hét stevige fundament is waarop jij je onderneming kan uitbouwen. Veel accountants zien accounting als een eindresultaat. Bij Titeca is het slechts een beginpunt voor nieuwe mogelijkheden en toekomstplannen. Wij zijn meer dan een boekhouder. Laat het aan ons over om jouw cijfers te analyseren, interpreteren en hiermee een basis te creëren waarop jij jouw droom, groot of klein, kan laten groeien.

Hoe wij dat doen? Door veel verder te kijken dan de cijfers. Door jou proactief te inspireren, professioneel te adviseren en productief te ontzorgen.

We zijn jouw sparringpartner, iemand die met je meedenkt en persoonlijk advies op maat biedt. Iemand die jouw successen meeviert, samen nieuwe wegen verkent en alle factoren meerekent om te kunnen kiezen voor de beste oplossing. Dat co-ondernemen doen wij met iedereen: zowel starters, professionelen in bijberoep als gevestigde bedrijven. Sinds kort doen we dat op een nieuwe, vlotter bereikbare locatie op de Aalterbaan 141 in Maldegem. Hierdoor kunnen we je nog sneller helpen. Op elk  moment, wanneer het jou uitkomt. Spring je binnenkort eens binnen? Wij maken graag tijd voor jou.

 

Kristof Saelens, kantoordirecteur

Contact

Kantoor Maldegem

ON: 0806.587.266
RPR Gent, afdeling Gent

Kantoordirecteur

Kristof Staelens, Kantoordirecteur
Bram Cornelis
Bram Cornelis, Vennoot

Contactformulier Kantoor Maldegem

Nieuws en verhalen van dit kantoor