Kantoor Moeskroen

Titeca Moeskroen, dat is deuredoen
En dat ‘deuredoen’ nemen we heel serieus. Waarom? Omdat we ons betrokken voelen met jou. Omdat we samen jouw doelen willen bereiken. Omdat we jouw grote en kleine successen willen meevieren. Jou als klant gelukkig zien, is ons allergrootste doel. Daarvoor doen we graag een extra ‘effortje’, springen we bij waar nodig en wijken we al eens af van de reguliere kantooruren. Dat is het ons meer dan waard. Je kan het zo zeggen: een gelukkige klant is een gelukkig Titeca.

Jij intrigeert en inspireert ons

Jouw cijfers en resultaten, balansen en afsluitingen. Die kennen we als onze broekzak. Maar daarnaast leren we jou ook graag kennen. We zijn meer dan een boekhouder. Een betrokken klantverantwoordelijke zijn, betekent naar het hele plaatje kijken. Zowel professioneel als persoonlijk, als dat voor jou als klant comfortabel voelt. Zo kunnen wij bepaalde keuzes beter inschatten, een goed inzicht krijgen in jouw situatie en rekening houden met gevoeligheden en je persoonlijke doelen. Samen bekijken we hoe je er nu voor staat, waar je naartoe wil en hoe we dat stap per stap gaan bereiken. Als één professioneel, proactief en productief team.

De manier waarop jij de zaken aanpakt, jouw gedrevenheid en hoe je jouw onderneming wil laten groeien. Dat intrigeert én inspireert ons.

Ook nu, in het afgelopen jaar, was ondernemen op zijn minst gezegd uitdagend. Alles moest plots digitaal en vanop een
veilige afstand gebeuren. Digitaliseren is iets waar wij al even mee bezig zijn, en dit jaar hebben wij een grote sprong gezet. Shout out daarvoor naar onze ICT-afdeling! Hierdoor kan je als klant helemaal gratis een beroep doen op onze digitale butler James, die jou via een online platform 24 op 24 inzicht geeft in je cijfers. Al onze klanten in Moeskroen zijn momenteel aangesloten op James. Maar wie weet heb jij nog vragen of is het jou nog niet helemaal duidelijk hoe het platform werkt? Bel ons gerust even op, dan doorlopen we samen alles stap voor stap. Wij zijn er om je te helpen. Altijd!

 

Philiep Blomme, vennoot en kantoordirecteur Moeskroen

Contact

Kantoor Moeskroen

ON: 0644.671.797
RPR Bergen-Charleroi, afdeling Doornik

Kantoordirecteur

Alex Soete
Alex Soete, Vennoot

Contactformulier Kantoor Moeskroen

Nieuws en verhalen van dit kantoor