Volg ons

#ffa900
#9b9b9b
#a1badf

Vanuxeem ontzorgt de horeca met een glimlach »

Klanten

#ffa900

Als je bij Vanuxeem binnenloopt, dan merk je het snel op. Het hele bedrijf gonst en trilt van de bedrijvigheid. Hier wordt hard gewerkt van 05.00 u. ’s ochtends tot bijna 20.00 u. ‘s avonds! Het hoeft dan ook niet te verwonderen dat de naam Vanuxeem vele ladingen dekt. ‘Brasserie Vanuxeem’ is voornamelijk gespecialiseerd in de grootdistributie van ontelbare bieren, drankensoorten en toebehoren naar drankencentrale ‘s, cafés en restaurants in België

 

Van Cronenburg, handgegoten, rijk gevuld tot de nok »

Klanten

#ffa900

Als de deuren van het bedrijf van Cronenburg, Architectural Hardware bvba, in Gent openzwaaien, dan stap je binnen in het ongemeen boeiend en doorleefd ondernemersverhaal van Régine Yvergneaux en Peter van Cronenburg.

Meet Bruce Lee op 2 wielen »

Klanten

#ffa900

We winden er geen doekjes omheen. Bruce Vercaemst (1978) is een brok zéér bescheiden sportiviteit, pur sang ondernemer, very down to earth, met groot doorzettingsvermogen.

Crea, allround ondernemen »

Klanten

#ffa900

Benedict Cosaert is eigenaar van Crea nv, meer dan 30 jaar gespecialiseerd in het bedrukken van kunststoffen. Crea produceert ‘Point of Sale’ materiaal voor retailbedrijven, zoals grootwarenhuizen, en focust ook op de productie van labels.

Friede, certified data protection officer »

Medewerkers

#a1badf

Friede is sinds 1/1/2017 werkzaam als juriste bij Titeca Accountancy. Voorafgaand werkte ze 12 jaar als bedrijfsjuriste intellectuele eigendom bij het Kortrijks Octrooi- en Merkenbureau en De Clercq & Partners in Sint-Martens-Latem.

Vrij snel zag Titeca Accountancy in dat de GDPR wetgeving ingrijpende wijzigingen met zich mee brengt voor alle ondernemers binnen de EU. 

Wim, gebald advies »

Medewerkers

#a1badf

Wim is een gedreven fiscaal adviseur van de SPE-afdeling, de Special Projects Entity van Titeca, dit voor specifieke adviesverlening aan medewerkers en klanten.