Volg ons

#ffa900
#9b9b9b
#a1badf

The Outsider kleurt buiten de lijntjes »

Klanten

#ffa900

Hendrik Vandermarliere (55) was altijd al een avontuurlijke ‘wildebras’. Als kind deed hij niks liever dan ravotten met zijn vrienden van de KSA. Als student koos hij voor een sportopleiding in ’t Sportkot in Leuven en hij was ook officier bij de paracommando’s. 

 

‘Tussendoor’, intuïtief en schijnbaar toevallig, richtte hij The Outsider op, een veelzijdig bedrijf dat sportieve, ontspannende en avontuurlijke buitenactiviteiten aanbiedt, horecazaken uitbaat en zo’n 40 vaste medewerkers tewerkstelt op verschillende locaties. 

Madie's Boerenbrood, ambitie voor traditie »

Klanten

#ffa900

Volgens oude en goed bewaarde familierecepten geeft de familie Dierinck de liefde voor het ambachtelijk boerenbrood van generatie op generatie door. Christophe Dierinck (52) groeide op tussen de warmte van de ovens en de geur van versgebakken brood. Van jongs af aan hielp hij mee in de bakkerszaak van zijn ouders, eerst in Melsele, later in Nieuwpoort. Sinds 1993 staat hij zelf aan het roer van Madie’s Boerenbrood. Inmiddels zijn ook zoon Alexander (25) en dochter Amandine (21) gezwicht voor de charmes van het bakkersbestaan.  

Locus Developments, bouwt aan de toekomst »

Klanten

#ffa900

Een levenswerk. Als die term ergens voor mag gebruikt worden, dan is het wel voor de realisaties van Locus Development. Sinds de biologen Dirk Valvekens (55) en Ann Van Gysel (53) hun oog lieten vallen op de verroeste loodsen en leegstaande pakhuizen van De Muide, bewogen ze hemel en aarde om de ooit zo levendige wijk in het voormalig hart van de Gentse katoenindustrie nieuw leven in te blazen.

Callens, warm bedrijf met menselijke waarden »

Klanten

#ffa900

Dit keer gingen we op bezoek bij een uit de kluiten gewassen klantondernemer, Callens, een Belgisch familiebedrijf in Waregem, opgericht in 1966.

 

Nog voor je bij Callens binnenloopt, merk je de sterk menselijke toets van het bedrijf op. Een reuzeaffiche met de gezichten van de medewerkers staart je aan.

Luxetrans, ondernemen op wieltjes »

Klanten

#ffa900

Samen met haar echtgenoot Filip Broucke staat Ann Degroote aan het roer van de transportfirma Luxetrans bvba. “Ik sta in voor de planning, de administratie, de boekhouding, facturatie en oh, jazeker, ik spring ook zelf regelmatig achter het stuur van een vrachtwagen voor een dringende levering. 

Traiteur Gilbert, een toog gevuld met authentieke smaak »

Klanten

#ffa900

We ontmoetten Marc Renaer, een zeer contentieuze ondernemer. Bij Traiteur Gilbert kan je sinds 1989 terecht voor, uitsluitend eigen visbereidingen en verse vis, zij aan zij in 20 meter toonbank. Aan keuze is er hier alvast geen gebrek.