#ffa900
#9b9b9b
#a1badf

Commotie, smaaksensaties in huiskamersfeer »

Klanten

#ffa900

Lara (27) en Thomas (25) vullen elkaar perfect aan: als voormalig eventmanager maakt Lara van elke avond een mini-event, terwijl chef-kok Thomas zich, met doorgedreven obsessie, aan het bereiden van ongewone smaakexplosies wijdt. Samen vormen ze het powerduo achter Commotie in Gent.

The Pharmacy en Titeca: the perfect blend! »

Klanten

#ffa900

Ondernemer Jan Van Ongevalle (54) is niet aan zijn proefstuk toe. Een kwart eeuw lang runde hij een bloeiende modeboetiek. Toen hij de overstap naar de horeca maakte, duurde het niet lang vooraleer hij, samen met zoon Ran (27) en dochters Hannah (32) en Noa (21) van cocktailbar The Pharmacy een succes maakte. Ondertussen kreeg de zaak ook navolging in Antwerpen. En daar houden de ambities niet op.

Ondernemen op wielen, het gaat hard voor Jaguar Land Rover Spegelaere »

Klanten

#ffa900

Jaguar Land Rover Spegelaere is al jaar en dag een begrip in de West-Vlaamse hoofdstad. Aan het stuur zitten Filip en Frederik, die hun passie voor alles wat op vier wielen rijdt met de paplepel meekregen. Ze lieten de stranden van Knokke achter om samen hun succesvolle familiebedrijf in Brugge op de rails te krijgen. Sindsdien gaat het hard voor de broers. 

The Outsider kleurt buiten de lijntjes »

Klanten

#ffa900

Hendrik Vandermarliere (55) was altijd al een avontuurlijke ‘wildebras’. Als kind deed hij niks liever dan ravotten met zijn vrienden van de KSA. Als student koos hij voor een sportopleiding in ’t Sportkot in Leuven en hij was ook officier bij de paracommando’s. 

 

‘Tussendoor’, intuïtief en schijnbaar toevallig, richtte hij The Outsider op, een veelzijdig bedrijf dat sportieve, ontspannende en avontuurlijke buitenactiviteiten aanbiedt, horecazaken uitbaat en zo’n 40 vaste medewerkers tewerkstelt op verschillende locaties. 

Madie's Boerenbrood, ambitie voor traditie »

Klanten

#ffa900

Volgens oude en goed bewaarde familierecepten geeft de familie Dierinck de liefde voor het ambachtelijk boerenbrood van generatie op generatie door. Christophe Dierinck (52) groeide op tussen de warmte van de ovens en de geur van versgebakken brood. Van jongs af aan hielp hij mee in de bakkerszaak van zijn ouders, eerst in Melsele, later in Nieuwpoort. Sinds 1993 staat hij zelf aan het roer van Madie’s Boerenbrood. Inmiddels zijn ook zoon Alexander (25) en dochter Amandine (21) gezwicht voor de charmes van het bakkersbestaan.  

Locus Developments, bouwt aan de toekomst »

Klanten

#ffa900

Een levenswerk. Als die term ergens voor mag gebruikt worden, dan is het wel voor de realisaties van Locus Development. Sinds de biologen Dirk Valvekens (55) en Ann Van Gysel (53) hun oog lieten vallen op de verroeste loodsen en leegstaande pakhuizen van De Muide, bewogen ze hemel en aarde om de ooit zo levendige wijk in het voormalig hart van de Gentse katoenindustrie nieuw leven in te blazen.