Ondernemingsrecht naar een next level

deel dit verhaal via

De wandelgangen van Titeca Accountancy zijn al lang niet meer exclusief voorbehouden voor accountants en fiscalisten. Titeca Accountancy heeft sinds jaren een ‘Team Legal’ in huis, dat inmiddels meer dan 15 juristen telt.

 

 

(Door)groei-verhaal

 

Team Legal is de afgelopen 6 jaar verdrievoudigd, en dankzij die groei, konden we onze juristen zich laten specialiseren in hun eigen specifieke materie: ondernemingsrecht, vermogensrecht, sociaal recht, …

 

“Het is een absolute troef om voor elke expertise onze eigen expert in huis te hebben, al blijven we er wel nog steeds naar streven om elk van onze juristen zo globaal mogelijk op te leiden. De all-round basiskennis van elke van onze juristen is zowel een troef voor de klant, als voor het team.”

 

In 2019 namen Barbara Blomme en Evelien Meersseman, de huidige teamleaders van Team Legal, de fakkel over van partner Jurka Vanthournout: een stap die nodig was in het kader van de algemene groei van Titeca Accountancy. Ook een goed voorbeeld van de interne doorgroei van elke medewerker, dat is waar Titeca Accountancy voor staat.

 

Evelien werkt inmiddels bijna 7 jaar bij Titeca Accountancy, na een bijna even lange carrière als advocate. Barbara vervoegde Titeca Accountancy 3 jaar geleden met een 10-tal jaar ervaring als juridisch adviseur achter de kiezen. Een blij weerzien voor hen beiden want na hun gezamenlijke studies aan de KULAK en de KULeuven verloren ze elkaar even uit het oog. Barbara en Evelien zijn beiden gespecialiseerd in het ondernemingsrecht.

 

Gerelateerde verhalen