Starter

Droom jij ook groot?

Ondernemen start met een droom. Een zaak beginnen, je eigen baas zijn, jouw diensten of product met de wereld delen. Maar hoe begin je hier concreet aan?

De praktische zijde van het ondernemerschap is best tijdrovend. Alles is nieuw en er zijn veel zaken om uit te spitten. Hier komt Titeca in the picture. We ontzorgen je graag door het administratieve verhaal van je over te nemen. Zo heb jij meer tijd om te focussen op het lanceren van jouw jonge onderneming.

Daarnaast kunnen wij jou via ons aanzienlijk netwerk ook in contact brengen met collega-ondernemers, toekomstige klanten en andere spelers op de markt. Een netwerk is goud waard, dus ook hier helpen we je graag mee. Titeca behoort tot de grote van de kleine kantoren en de kleine van de grote kantoren. Hierdoor kunnen we jou als klant dezelfde kennis, organisatie en middelen bieden als grotere accountancygroepen én kunnen we ons familiaal en persoonlijk karakter behouden.

Veelgestelde vragen

Wij hebben een gevarieerd expertenteam dat werkt met startups uit alle mogelijke sectoren. Of je nu een horecazaak of webshop wil starten, wij kunnen je bijstaan met advies dat specifiek is aan jouw branche. Al meer dan 30 jaar is Titeca gespecialiseerd in het begeleiden van alle soorten ondernemingen. Die ervaring zetten wij graag in om ook van jouw startup een succes te maken. Zie ons maar als een externe businesspartner die je mee aan boord neemt om extra inzicht te brengen en groei te realiseren.

Als starter vraag je je natuurlijk af of de hulp van een boekhouder een grote hap uit je budget zal nemen. Dat is steeds afhankelijk van hoeveel tijd we nodig hebben voor jouw dossier en waarmee we je allemaal kunnen helpen. We denken uiteraard kostenbesparend met je mee. Dankzij de verdere digitalisering kunnen wij onze werkuren ook sterk optimaliseren en zeer marktconforme prijzen garanderen. Onthoud vooral dat wij altijd voor je klaarstaan voor eender welke vraag.

Levenslus Titeca

Een pro aan je zij, in elke fase van het ondernemerschap!

Voor elke vraag of uitdaging waar je als ondernemer mee te maken krijgt, staat er een Titeca pro accountant of expert aan je zij, die met de juiste kennis en ervaring én met proactieve, professionele en productieve attitude, een oplossing op maat kan bieden.

Een vraag?
Maken we samen jouw droom waar?

Nieuws en verhalen over dit type onderneming