Medisch & paramedisch

Een totaalpakket aan fiscale, financiële, administratieve en juridische begeleiding

“Mag ik als dokter investeren in onroerend goed? Mijn praktijk wordt te druk voor mij alleen, hoe kan ik samenwerken met collega’s? Welke kosten kan ik als zorgverlener fiscaal inbrengen? Mijn vennootschap heeft een overschot aan liquiditeiten, hoe kan ik die op een fiscaal voordelige manier naar mijn privé halen?”

Ben je dokter, kinesist, verpleegkundige, tandarts, logopedist, psycholoog of heb je een ander beroep in de medische sector? Dan heb je je misschien al een van bovenstaande vragen gesteld. Als zorgverlener zorgen jullie voor onze gezondheid. Bij Titeca zorgen wij graag voor jou.

Hoe Titeca beroepen in
de medische sector helpt

Een totaalpakket aan fiscale, financiële, administratieve en juridische begeleiding. Dat mag je – op élk moment – van onze medische en paramedische experts verwachten. Zij leggen zich specifiek toe op accounting binnen de medische wereld, wat ervoor zorgt dat je zelfs met heel aparte vragen of kwesties bij hen terecht kan.
Onze gespecialiseerde experts weten wat er op financieel en fiscaal vlak speelt in de medische wereld en scholen zich constant bij, zodat ze mee zijn met de meest recente wetten en verplichtingen. Op die manier kan jij op beide oren slapen dat je met alles in orde bent en kan je je focussen op wat écht belangrijk is.
Iedere patiënt krijgt van jou een persoonlijke diagnose, waarbij een duidelijke en open communicatie belangrijk is. Zo werken wij ook bij Titeca. Onze experts staan je bij in elke fase van je medische carrière of bij elke stap in het (verder) uitbouwen van je praktijk. Je hebt bij ons een vaste vertrouwenspersoon die je graag advies biedt op maat van jouw situatie, je helpt begrijpen wat de cijfers precies betekenen en proactief met je meedenkt. Een partner in life als het ware, zoals jij dat ook bent voor je patiënt.
Levenslus Titeca

Een pro aan je zij, in elke fase van het ondernemerschap!

Voor elke vraag of uitdaging waar je als ondernemer mee te maken krijgt, staat er een Titeca pro accountant of expert aan je zij, die met de juiste kennis en ervaring én met proactieve, professionele en productieve attitude, een oplossing op maat kan bieden.

Een vraag?
Wil je graag een kennismakend gesprek plannen of krijg je liever eerst nog wat bijkomende info? Neem contact met ons op.

Nieuws en verhalen uit deze sector