Grote onderneming

Titeca als sparringpartner voor grote ondernemingen

“Hoe verhouden de individuele ondernemingen zich binnen de groepsstructuur? Wat zijn de belangrijkste financiële ratio’s? Waar zie ik mijn bedrijf over X-aantal jaar? Heb ik opvolging binnen de eigen familie of moet ik denken aan een externe overname? Hoe kan ik mijn bedrijf klaarzetten voor de toekomst?”

Dit zijn slechts enkele van de vragen die je je als ondernemer binnen een groepsstructuur stelt. Overkoepelend inzicht krijgen, digitaliseren, innoveren, subsidies aanvragen, strategisch nadenken, de sector analyseren en familiale regelingen uitwerken zijn één voor één belangrijke uitdagingen in het ondernemerschap. Het feit dat je dit als bestuurder voor meerdere ondernemingen tegelijk doet, zorgt voor een extra uitdaging. Hoe groot of klein, complex of gestructureerd de groep ook in elkaar zit. Bij Titeca zit je goed om te sparren over gelijk welke vraag of mogelijkheid die op je pad komt.

Onze pro accountants & experts houden van een uitdaging, dus aarzel niet om jouw vragen en bezorgdheden te delen.

Wat Titeca kan betekenen voor grote ondernemingen:

Om beredeneerde beslissingen te kunnen maken en te innoveren, is het van cruciaal belang om een duidelijk inzicht te krijgen in de door jou opgebouwde ondernemingen. En daarvoor kan je volledig op ons vertrouwen. Wij zorgen voor een efficiënt werkende rapportering, de basis en het vertrekpunt van alles. Omdat wij het administratieve proces digitaal laten verlopen, zijn we continu in staat om jou snel en correct inzicht te geven in de cijfers. Zo kan jij het bedrijfsproces vanop afstand analyseren en tijdig de nodige beslissingen nemen voor jouw onderneming.

Wij blijven uiteraard alles persoonlijk en van zeer nabij met jou opvolgen, every step of the way. Dat is de rode draad doorheen onze samenwerking. We helpen je met jouw strategie, profilering en de nodige sectoranalyse. Onze PRO Experts weten op welke subsidies je recht hebt en begeleiden je ook bij de aanvraag ervan. Je zal waarschijnlijk ook stilstaan bij mogelijke nieuwe processen en werkwijzen, welke mensen je op de werkvloer wil betrekken en hoe je externe partners kan aantrekken. Weet dat wij op elk moment met jou meedenken om jouw innovatieproces vlot en succesvol te doen verlopen.
Hou je ervan om met collega’s uit dezelfde sector in contact te komen? Wij bieden je de mogelijkheid om te netwerken en ervaringen uit te wisselen met andere ondernemers.
Levenslus Titeca

Een pro aan je zij, in elke fase van het ondernemerschap!

Voor elke vraag of uitdaging waar je als ondernemer mee te maken krijgt, staat er een Titeca pro accountant of expert aan je zij, die met de juiste kennis en ervaring én met proactieve, professionele en productieve attitude, een oplossing op maat kan bieden.

Een vraag?
Bij Titeca is jouw bedrijf in goede handen. Contacteer onze pro accountants & pro experts voor een kennismaking of tweede opinie.

Nieuws en verhalen over dit type onderneming