Horeca

Specifieke begeleiding voor de horecasector

“Hoe maak ik mijn horecabedrijf rendabel? Met welke marges en loonkosten moet ik rekening houden? Hoe pakken gelijkaardige bedrijven het aan? Welke vergunningen heb ik nodig?”

Misschien stel je jezelf als horeca-uitbater ook bovenstaande vragen. Wie weet heb je zeer specifieke begeleiding nodig of kan je ondersteuning gebruiken met iets waar je niet meteen aan gedacht hebt om hulp voor te zoeken. Hoe dan ook: wij zijn er om je te adviseren en samen een antwoord te vinden, hoe groot of klein je vraag ook is.

Veelgestelde vragen

Een horecazaak runnen, betekent werkelijk een bedrijf leiden. Wil je jouw kostenstructuur optimaliseren, zodat je interessante winstmarges in kan bouwen? Reken gerust op ons om de marges per product te berekenen. En dan hebben we het niet over ‘wijn’ of ‘frisdrank’ in het algemeen, maar we becijferen alles werkelijk merk per merk. Ook de loonkosten nemen wij graag voor jou onder de loep.

Daarnaast brengen wij voor jou een algemene kostenstructuur in kaart, stellen wij budgetten op en verzorgen de rapportering. Krijg je graag aanbevelingen over hoe je alles het best boekhoudkundig verwerkt? No problem, we got it. Ons gespecialiseerd team van horeca-experten biedt bijstand op elk vlak.

Levenslus Titeca

Een pro aan je zij, in elke fase van het ondernemerschap!

Voor elke vraag of uitdaging waar je als ondernemer mee te maken krijgt, staat er een Titeca pro accountant of expert aan je zij, die met de juiste kennis en ervaring én met proactieve, professionele en productieve attitude, een oplossing op maat kan bieden.

Een vraag?

Je leest het: je mag ons met àl jouw vragen contacteren. Wij helpen je graag. Contacteer ons voor een kennismakingsgesprek of bijkomende info.

Nieuws en verhalen uit deze sector