Voor wie?

Welke ondernemer ben jij?

Speel je met het idee om een start-up te beginnen, sta jij aan het hoofd van een eenmanszaak, heb je jouw onderneming uitgebreid tot een bedrijvengroep of maak je deel uit van een familiebedrijf? Dan heb je in elk van deze gevallen jouw eigen specifieke noden. En daarmee helpt Titeca je graag.

Wij staan erom bekend proactief te werk te gaan. Dat kunnen wij doen omdat we je persoonlijk en van nabij begeleiden. We kennen jouw situatie, weten wat je doelen zijn en helpen je die te bereiken door je bij te staan met professioneel advies en gespecialiseerde diensten. Op maat van de onderneming die ze nu is en in de toekomst zal zijn. Samen groeien we met je mee.

De sectoren

Elke sector heeft zijn eigen uitdagingen, opportuniteiten, procedures en aandachtspunten. Sta jij in de startblokken als ondernemer, wil je na enkele jaren uitbreiden of ben je klaar voor de volgende fase in jouw leven? Gedurende elke fase van het ondernemerschap is het slim om je te laten omringen door mensen die kennis hebben van jouw sector. 

De pro accountants en experts bij Titeca zijn specialist in specifieke bedrijfstakken, waarbij zij elke dag hun kennis actualiseren. Denk maar aan wijzigingen in wetgeving, bijkomende subsidies en verschuivingen in de markt. Of je nu slager, horecaondernemer, winkeluitbater, copywriter, verpleegkundige of bouwpromotor bent, je kan steeds terecht bij een vaste expert die jou persoonlijk doorheen alle vraagstukken binnen jouw sector loodst.