Zelfstandigen & Vrije beroepen

Je staat er niet alleen voor!

Als zelfstandige of vrije beroeper ben jij de drijvende kracht achter jouw onderneming, kmo, kantoor of praktijk. Hierdoor komt de meerderheid van de vragen en kwesties op jouw schouders terecht. Het hoeft niet gezegd dat hier veel tijd in kruipt en dat het uitpluizen van alle info niet altijd eenvoudig is. Je kan hierbij dus alle ondersteuning, begeleiding en advies gebruiken. En daarvoor mag je op Titeca rekenen. 

Veelgestelde vragen

Onze meerwaarde is eenvoudig: met elke vraag die je hebt, kan je persoonlijk bij onze pro accountants en experts terecht. In elke fase van jouw ondernemerschap. Of dat nu bij de start, tijdens de groei of naar de aanloop van het pensioen is. Met de juiste expertise en ervaring helpen we jou met zowat élk aspect. Denk maar aan de berekening van marges, kostenstructuur, uurtarieven, btw-aangifte, jaarafsluiting, vermogensafrekening, nevenberekeningen en financieel onderzoek.

Ook voor uitgebreide kennis van wetgeving in Vlaanderen & Wallonië kan je bij Titeca terecht. Mag het nog iets specifieker, zoals het uitdoofscenario voor bedrijfswagens dat in 2026 ingaat? Ook hier scheppen onze experten duidelijkheid voor jou. En dat in het Nederlands, Frans of Engels.

Grote, middelgrote of kleine onderneming: je mag van ons een rapportering op maat verwachten, zodat je beredeneerd de volgende stap kan zetten. En ook hier begeleiden wij je in, als je dat wenst. 

Via digitale butler James, ons toegankelijk online klantenportaal, kan je 24/24 jouw financiële situatie opvolgen, jouw facturatie digitaal regelen en heb je jouw administratie altijd bij de hand. Dankzij de snelheid van het digitale, blijft er voor ons meer tijd over om jou persoonlijk te ontzorgen en je bij te staan.

 

En hoe ziet het kostenplaatje er dan uit? Want inderdaad, het moet financieel interessant blijven voor jou als ondernemer. Wij werken volledig volgens jouw noden. Afhankelijk van de expertise en bijstand die je wenst, wordt de prijs opgemaakt. Weet dat je op elk moment en met eender welk probleem bij ons terecht kan. Ook buiten de kantooruren. Want wij weten als geen ander dat een zaak nooit stopt met draaien. 

Levenslus Titeca

Een pro aan je zij, in elke fase van het ondernemerschap!

Voor elke vraag of uitdaging waar je als ondernemer mee te maken krijgt, staat er een Titeca pro accountant of expert aan je zij, die met de juiste kennis en ervaring én met proactieve, professionele en productieve attitude, een oplossing op maat kan bieden.

Een vraag?

Gaan we samen groeien? Contacteer ons voor meer informatie.

Nieuws en verhalen over dit type onderneming