Familiale onderneming

Een externe partner voor jouw familiebedrijf

Het is nooit te vroeg om samen met de volgende generatie na te denken over de toekomst van jouw bedrijf. De kracht van een familiebedrijf ligt bij de betrokkenheid, continuïteit en samenhangendheid van de familieleden. De voordelen van deze succesvolle bedrijfsvorm zijn groot en talrijk. Samen met jou helpen de pro accountants & experts bij Titeca om die voordelen optimaal te benutten en de vele mogelijkheden grondig uit te spitten, zodat we steeds de gepaste puzzelstukjes vinden om in te vullen in jullie familieverhaal.

Veelgestelde vragen

Wij bij Titeca gaan het gesprek met de ondernemers aan en mijden de vraagstukken binnen het familiaal verhaal niet. We helpen je de verdeling van het vermogen op een overzichtelijke wijze in kaart te brengen. Zo wordt duidelijk welke stappen we kunnen ondernemen om het vermogen optimaal en volgens de wensen van de familie te beheren. Successieplanning, mogelijke overnamebegeleiding, financieringstechnieken, fiscaal en strategisch advies. Voor al deze zaken en meer kan je bij ons terecht.
De financiële toekomst van jouw familiebedrijf leg je niet zomaar in iedereens handen. Dat begrijpen wij. Daarom vinden wij het belangrijk om een hechte vertrouwensband op te bouwen met jou en de gehele familie, waarop je écht kan bouwen. Doorheen de jaren zijn en blijven wij de gepaste partij om al jullie wensen uit te werken, op te volgen en bij te sturen waar nodig. Dat jullie vragen zeer specifiek kunnen zijn en dat er flexibiliteit nodig is om bepaalde vraagstukken snel op te lossen, vinden wij vanzelfsprekend. Wij zijn er altijd voor jullie.
Levenslus Titeca

Een pro aan je zij, in elke fase van het ondernemerschap!

Voor elke vraag of uitdaging waar je als ondernemer mee te maken krijgt, staat er een Titeca pro accountant of expert aan je zij, die met de juiste kennis en ervaring én met proactieve, professionele en productieve attitude, een oplossing op maat kan bieden.

Een vraag?
Gaan we een mooie, langdurige samenwerking tegemoet? Contacteer ons voor een kennismaking.

Nieuws en verhalen over dit type onderneming