Nieuws  |  

28.09.2020

Ondernemers ‘op toer’ met Titeca: een inspirerende ervaring!

Heb je een vraag over dit artikel?
Contacteer ons hier!

 

Wat krijg je als Titeca samen met een 10-tal dynamische klant-ondernemers op tweedaagse trekt, in tijden van corona? 

> Een ongelooflijke boost aan energie! <

Onze eerste ‘Titeca Inspiration Tour’ met als rode draad ‘waarderend leiderschap’ was meteen een schot in de roos!

Als doelgroep voor deze eerste editie werd gekozen voor een beperkte groep van 10 jonge klant-ondernemers tussen 28 en 40 jaar oud, elk actief in een van elkaar verschillende sector en geografische ligging. Onder begeleiding van onze ceo Fabian Missinne, konden de deelnemers aldus vrijuit met elkaar sparren over de kleine en grote uitdagingen van het ondernemerschap.

Samen reisden we per VIP-motorcoach doorheen Vlaams ondernemerslandschap, vanuit het Parkhotel Kortrijk, via een tussenstop bij klant Crombé Wijnen, tot in Gent, waar we konden genieten van een gastronomisch dinner klaargemaakt door klant Traiteur Vincent

Onderweg werden de deelnemers geboeid door 5 ervaren sprekers: Johan Castelein (Euromeat Group)Toon Bossuyt (Boss Paints)Leslie Cottenjé (Hello Customer)Windy Moerman (Callens) en Ann Wauters (Belgian Cats). Deze ‘inspirators’ vertelden heel open over hun eigen uitdagingen en successen in het leiden van mensen. Met enthousiasme deelden ze hun geloof in een leiderschapsstijl waarbij samenwerking belangrijker is dan autoriteit.

Naast werken in je bedrijf, is het minstens even belangrijk om als ondernemer te werken aan je bedrijf. Voldaan en tevreden keerden we huiswaarts, na 48u ondergedompeld met nieuwe inspiratie en moed, vol energie het najaar van 2020 tegemoet!

 

Wil jij ook mee?

De Titeca Inspiration Tour is een exclusief event, voor en door ondernemers, voorbehouden voor klanten van Titeca, met als doel bij te leren van en met elkaar. 

Wil jij ook graag eens zo’n inspirerende bootcamp van Titeca beleven? Laat het ons weten, zodat we jou kunnen uitnodigen voor een volgende editie!