Nieuws  |  

20.05.2021

Titeca Maldegem is verhuisd!

Heb je een vraag over dit artikel?
Contacteer ons hier!

Dankzij het grote vertrouwen dat jij in ons hebt, kan Titeca jaar na jaar de dienstverlening verder verfijnen en uitbreiden.  Voortaan kunnen we jou nog persoonlijker en van nabij ontzorgen, want Titeca Maldegem is verhuisd!  Vanaf donderdag 20 mei kan je terecht in een gloednieuw gerenoveerd pand in de

 

Aalterbaan 141 in Maldegem.

Met deze nieuwe start creëren wij een toegankelijke, aangename en moderne omgeving voor onze medewerkers en klanten.

 

Voor jou zijn er enkel voordelen:

Zo is de nieuwe locatie vlotter bereikbaar, waardoor we je nog sneller en in een vertrouwde omgeving kunnen helpen. Op elk moment, wanneer het jou uitkomt. De gloednieuwe kantoorruimte is gecreëerd met het oog op een persoonlijker klantencontact in een warme sfeer en is een weerspiegeling van de innovatie waar Titeca continu naar streeft. Door steeds nieuwe kennis op te doen, voorop te lopen in het digitaliseringsproces en ons te specialiseren in specifieke fiscale thema’s, kunnen wij een eerste aanspreekpunt zijn voor onze klanten en jou met gelijk welke kwestie verder helpen.

Het team binnen ons kantoor zal binnenkort ook uitbreiden. Zo halen we lokaal nog meer expertise in huis, kan je met meer vragen bij ons terecht en kunnen wij je sneller helpen. Denk maar aan ondersteuning op vlak van aanwerving personeel, financieringsbegeleiding, successieplanning en andere facetten waar je als ondernemer mee te maken krijgt.

 

Onze missie blijft dezelfde:

Jouw belangrijkste vertrouwenspersoon zijn door vanuit een grote persoonlijke betrokkenheid te informeren, inspireren en adviseren. En dat bij het nemen van elke toekomstbepalende beslissing.

Wij kijken ernaar uit om dat verder te doen, in de Aalterbaan 141 te Maldegem. Kom gerust eens langs om een kijkje te nemen, we houden het veilig en corona-proof!