Hoe het met jou gaat. Dat willen wij écht weten.

“Hoe is ‘t?” Dat is een vraag die wij onze klanten altijd stellen. Het lijkt misschien iets kleins, maar het is zo belangrijk. We zijn benieuwd naar hoe het met je gaat, wat je zorgen zijn, welke plannen je hebt. Even je gedachten delen, wat raad vragen of een praatje maken over hetgeen wat je bezighoudt. Waarom we dat doen? Omdat wij jou graag ontzorgen. Ons luisterend oor bieden, dat doen we altijd. En wie weet kunnen wij wel meer doen dan dat, je misschien helpen met iets waaraan je nog niet had gedacht

De ene onderneming is de andere niet

Wij zoeken voor elke klant een werkwijze die past. We houden rekening met de mensen achter het bedrijf, voorbij de cijfers. Daarom leren wij jou ook graag kennen. Als ondernemer, als familiemens, als persoon. Weet dat we jouw situatie altijd in ons achterhoofd houden. Wij zijn meer dan een boekhouder. Zijn er nieuwe subsidies waar jij recht op hebt, wetsaanpassingen waarmee je rekening moet houden of belangrijke updates die interessant kunnen zijn, dan bellen we je gewoon even op. Op die manier kunnen wij jou altijd proactief inspireren, professioneel adviseren en productief ageren.

Persoonlijk met jou meedenken, daar krijgen wij energie van. Want wat is er fijner dan de koppen bijeen steken, directe feedback krijgen, samen de opportuniteiten bekijken en een plan uitwerken. Die bevestigende knik en glimlach wanneer je samen ontdekt dat er heel wat mogelijkheden zijn. Dat is waarvoor we het doen.

Kristof Staelens, kantoorverantwoordelijke

Contact

Kantoor Knokke

ON: 0817.131.562
RPR Gent, afdeling Brugge

Kantoorverantwoordelijken

Marc De Moor
Marc De Moor, Vennoot (Pro Accountants)

Contactformulier Kantoor Knokke

Nieuws en verhalen van dit kantoor