Nieuws  |  

2.09.2020

PaxFamilia: een klare kijk op je vermogen

Heb je een vraag over dit artikel?
Contacteer ons hier!

Een overzichtelijke weergave van jouw globaal vermogen en cashflow? Een heldere blik op je successiedruk en een digitale kluis waarin je in gegarandeerde veiligheid je belangrijkste documenten kunt bewaren? Dankzij het beveiligd platform PaxFamilia kan Titeca je dit in één klik aanbieden.

 

1. Platform 

PaxFamilia is een digitale estate planningstool waarmee je over een beveiligd platform beschikt voor het centraliseren van alle informatie rond je vermogen. Deze tool brengt niet alleen je bezittingen en eventuele schulden, maar ook je cashflow en familie-en bedrijfsstructuur in kaart.

Bovenop het bieden van een gestructureerd overzicht van je vermogen, kunnen ook reeds gedane schenkingen of lopende kredieten gemakkelijk geïnventariseerd en geraadpleegd worden.

Deze tool biedt je de best mogelijke informatiebasis om je te ondersteunen in je vermogens-, cashflow- en successieplanning en je bijgevolg volledig te ontzorgen.

 

2. Vermogensplanning

Deze digitale tool laat opvolging van je vermogen toe dankzij de mogelijkheid een duidelijk vermogensrapport samen te stellen, waarbij het roerend en onroerend patrimonium van jou en je familie en de bijhorende successiedruk structureel – aan de hand van grafieken en tabellen – wordt weergegeven.

Er kunnen meerdere simulaties uitgevoerd worden op basis van de informatie op het platform: werkingsbeheer, financiële projecties, vermogensbalansen, evolutie van het vermogen, successieberekening, enz.

 

3. Beveiligd

Net zoals Titeca, hecht PaxFamilia een groot belang aan beveiliging, vertrouwelijkheid en privacy. Het platform van PaxFamilia voldoet aan de hoogste normen van de banksector op het gebied van veiligheid en vertrouwelijkheid. Aan de hand van een unieke login kunnen zowel jij als je adviseur binnen Titeca je beveiligd, online dossier 24/7 raadplegen. Jij bepaalt zelf met wie je deze informatie deelt: je echtgenoot, kinderen, notaris, enz.

 

4. Digitale kluis

PaxFamilia biedt je verder een digitale kluis aan waarin je in absolute veiligheid je belangrijkste documenten kunt bewaren, centraliseren en op elk moment kunt consulteren.

 

5. Wat kan Titeca voor je doen?

Waar PaxFamilia de eventuele pijnpunten in de successiedruk of eventuele tekorten in je cashflowplanning blootlegt, begeleiden de experten binnen Titeca je om deze te verhelpen met behulp van ons gepersonaliseerd advies.

Met PaxFamilia hebben wij er een nuttige, digitale tool bij om jou bij te staan met raad en daad.

 

Wil je meer weten over de werking van PaxFamilia, neem contact op met ons, wij stellen het platform graag aan je voor. Je kan ons steeds bereiken via het nummer 051 26 82 68 of via e-mail naar info@titeca.be.  

 

Ja, ik wil meer info