Nieuws  |  

13.07.2021

Titeca gaat PRO

Heb je een vraag over dit artikel?
Contacteer ons hier!

Vrijwel alle accountancy-kantoren verkondigen dat ze meer geworden zijn dan een klassiek boekhoudkantoor. Maar wat is meer? Wat maakt Titeca onderscheidend? En vooral: welke voordelen ervaren onze klanten daarbij?

Deze belangrijke vragen serveerde CEO Fabian Missinne het voorbije jaar aan alle Titeca partners en medewerkers. Het verrassende antwoord? Titeca is… PRO!

 

De voorbije week kregen duizenden Titeca- klanten en medewerkers een uniek en gepersonaliseerd krantje in de bus, met als titel: “De toekomst is PRO.” In de Titeca-krant lees je niet alleen een tiental inspirerende trends, maar krijg je ook een helder beeld van de eigen ambities:

 

Titeca wil de meest proactieve, professionele en productieve vertrouwenspersoon van alle ondernemers en zelfstandigen zijn.

 

Dat Titeca dit communiceert via een ‘old school’ krantje is een weldoordachte keuze.

 

Emmanuel Titeca:

“Ook wij hebben de voorbije jaren heel sterk geïnvesteerd in digitalisering. Maar toch blijft onze grootste troef het persoonlijk contact met onze klanten. Daarom ook dit krantje. Het is tastbaar. Je houdt het vast. Je plooit het open. Kortom: je geeft het aandacht. En dat is wat wij met Titeca ook blijven doen: steeds persoonlijke aandacht blijven geven aan onze klant. Als mens. Als ondernemer. Daarom noemen wij onze dossierbeheerders liever dossierbegeerders…”

 

 

Samen met de nieuwe pro-strategie lanceerde Titeca ook een gloednieuwe website (www.titeca.be) en werd de huisstijl aangepast. De pro accountants en pro experts vormen de nieuwe pijlers van het Titeca-verhaal.

 

Fabian Missinne:

“De voorbije jaren werd onze Titeca-familie versterkt met heel wat expertise. Nog te weinig mensen weten dat ze bij Titeca ook terecht kunnen voor professioneel advies bij een overname, herstructurering, overdracht, enz. De kruisbestuiving tussen onze pro accountants en pro experts maakt ons echt uniek. Centraal in onze pro-strategie staat daarom de ‘levenslus’ van elke ondernemer of zelfstandige.

 

 

 

Onze proactieve, productieve en professionele kijk op die ‘levenslus’ is wat ons echt onderscheidend maakt. Daar schuilt onze meerwaarde -het profijt- voor onze klanten. De Titeca pro-aanpak is een verlenging, een extensie op ons vroeger aanbod. En dat mag je letterlijk nemen. Vraag je je af op welke subsidies je kan rekenen bij de start of groei van jouw bedrijf? Surf dan naar www.subsidies.pro Wordt het stilaan tijd om aan jouw successieplanning te denken? Op www.successieplanning.pro helpen we je graag op weg. Heb je nood aan een ‘second opinion’ op vlak van fiscaliteit? Via www.fiscaliteit.pro boek je snel en eenvoudig een overlegmoment met één van onze pro experten….”

 

Titeca telt vandaag 11 vestigingen verspreid over West- en Oost-Vlaanderen. Het aantal medewerkers groeide het voorbije jaar naar 268. Binnen de groeistrategie van Titeca staan nog nieuwe overnames en aanwervingen in de steigers.

Meer info:

FABIAN MISSINNE
CEO – PARTNER

Fabian.Missinne@titeca.be
(t) +32 51 68 06 51
(m) +32 473 87 19 89