Nieuws  |  

9.06.2022

Titeca ontzorgt binnenkort ook vanuit nieuw kantoor in Lokeren

Heb je een vraag over dit artikel?
Contacteer ons hier!

Eind juni 2022 opent Titeca pro accountants & experts in Lokeren zijn twaalfde vestiging, samen met Mieke De Waele en haar team. Met de komst van dit nieuwe kantoor houdt Titeca vast aan wat het al sinds de opstart in 1987 nastreeft: #samengroeien. “Onze klanten zien groeien in kennis en ondernemerschap geeft bijzonder veel voldoening”, getuigt CEO Fabian Missinne. “En minstens even gelukkig worden wij van medewerkers die kunnen doorgroeien en steeds meer impact mogen maken met hun talenten. Als ondernemend bedrijf met gezonde ambities willen we die groei blijven verzekeren voor onze klanten en collega’s, door te investeren in de toekomst en nieuwe, versterkende samenwerkingen aan te gaan. Zo helpen wij de dromen van onze klanten en medewerkers te realiseren.”

 

“Eenvoudig gezegd: wij willen het allerbeste voor onze klanten”, aldus Fabian Missinne. En dat kunnen we bereiken door te blijven investeren in de expertise van Titeca. Door onze ondernemers nog meer diensten en kwaliteit te bieden. Door de snelheid en gemakken van digitalisering te blijven omarmen en verder uit te bouwen. En door lokaal te groeien, zodat wij steeds dichtbij zijn. Want de grootsheid van Titeca vertaalt zich in de kleinschaligheid en nabijheid bij onze klant. Op die manier kunnen we ondernemers écht leren kennen en persoonlijk met hen co-ondernemen. Dankzij de versterking van een nieuw kantoor in Lokeren, blijven we dat doel waarmaken. Mieke haar ervaring als accountant en ondernemer, onze gelijklopende leadershipvisie en de sterke overeenkomsten in ons DNA maken van ons de perfecte match.”

 

Gedeelde waarden

Op 1 april startte de samenwerking tussen Titeca en Mieke De Waele, afkomstig van een accountancykantoor in Wetteren. “Ons vorige kantoor koos voor een nieuwe richting en stelde een visie voorop waar ik geen voeling mee had”, vertelt Mieke De Waele. “In Titeca vond ik die gedeelde waarden wel. Een warm contact verzorgen, groei stimuleren en de dingen op een productieve, professionele en proactieve manier aanpakken. En dat voor zowel onze klanten als medewerkers. Wij zijn meer dan een boekhouder, we zijn een adviseur & sparring partner die de klant écht bijstaat in elke fase van het ondernemerschap. En die betekenisvol impact wil maken bij elke toekomstbepalende beslissing. Een verhaal dat bij Titeca vertaald wordt in de levenslus. Omwille van zoveel raakvlakken besloot ik samen met vijf collega’s de handen in elkaar te slaan met Titeca. We zullen een laagdrempelig, lokaal kantoor vormen. Maar met een grote service.”

 

Méér meerwaarde bieden

Ondertussen werken Mieke De Waele en haar team al een tweetal maanden samen met de medewerkers in kantoor Gent. “We zijn warm onthaald, voelen het enthousiasme en worden door alle collega’s uitbundig meegenomen in de Titeca-flow. Een bijzonder motiverende omgeving voor mijn team: ik zie iedereen groeien in zijn of haar eigenheid. Op dit moment maken we volop kennis met de Titeca pro experts, een gespecialiseerd expertenteam waar onze klanten vanaf nu ook een beroep op kunnen doen voor specifieke vragen over successieplanning, overnamebegeleiding, financieringstechnieken of het uitwerken van strategische businessplannen. We kunnen met ons team ook rekenen op een eigen ondersteunende IT-, administratie- en marketingafdeling én krijgen begeleiding van het People & Culture-team. Eind juni verhuizen wij terug naar Lokeren, waar we onze intrek zullen nemen in een recent vernieuwd pand op de Gentse Steenweg 158A. Vanaf dan kunnen wij onze klanten uit Lokeren en omstreken op boekhoudkundig én fiscaal vlak opnieuw van dichtbij ontzorgen.”