Nieuws  |  

3.05.2022

Titeca pro accountants & experts blaast zijn eerste pro-kaarsje uit

Heb je een vraag over dit artikel?
Contacteer ons hier!

Een jaar geleden doopten we Titeca Accountancy om tot Titeca pro accountants & experts. Een keuze om trots naar buiten te komen met wie we al sinds het prille begin in 1987 zijn. En om onze pro-waarden te benoemen. Een verhaal waarin de woorden ‘vertrouwenspersoon’, ‘persoonlijke betrokkenheid’ en ‘inspireren’ steeds terugkeren. Vieren deden we tijdens de Bedrijvencontactdagen in Kortrijk, het grootste bedrijfsnetwerkevent in België.

Sinds een jaar benoemen we wie wij écht zijn: één hechte familie van accountants, experts & supports die zich elke dag professioneel, productief en proactief ‘smijten’ voor hun klanten. En die dat vooral op een persoonlijke manier doen. Op elk moment, gedurende elke levensfase. Dat hebben we ook vormgegeven, via de Titeca-levenslus: een lus vol mijlpalen die elke zelfstandige vroeg of laat beleeft. En waarbij zowel onze accountants als experts telkens op een betrokken manier informeren, adviseren en inspireren.

 

Jeugdig ondernemerschap – Emmanuel Titeca – Vennoot

“Het is bijzonder fijn om te zien dat ook de jeugd de weg heeft gevonden naar Bedrijvencontactdagen. Die ondernemerszin en goesting om ervoor te gaan, dat voel je enorm bij hen. Ze willen de dingen op een persoonlijke manier aanpakken en hechten veel belang aan het samenzijn met klanten en collega’s. Het maakt me trots om zo’n ondernemerschap bij jongeren te mogen ervaren in onze eigen regio.”

Tijd voor persoonlijk contact – Fabian Missine – CEO & Vennoot

“Hoe beter onze verjaardag vieren dan op de Bedrijvencontactdagen? In onze stand kwamen de pro-waarden en levenslus visueel tot leven, een identiteit die je letterlijk kan beléven. Maar nog belangrijker: Op de Bedrijvencontactdagen zijn we dicht bij onze ondernemers en maken we tijd voor persoonlijk contact. Dat is #helemaaltiteca.”

De kracht van ‘samen’ – Jurka Vanthournout – Juridisch Expert & Vennoot

“Bij Titeca geloven we dat ondernemers elkaar versterken en inspireren als je ze bij elkaar brengt. De Bedrijvencontactdagen staan voor mij dan ook synoniem voor kruisbestuiving en #samengroeien. Het is fantastisch te zien hoe ondernemers uit verschillende sectoren en met een verschillende achtergrond met elkaar in overleg gaan over de uitdagingen waarmee ze dagelijks geconfronteerd worden en de ambities die zij willen waarmaken. En het is nog leuker hier zelf aan deel te nemen. Want daarvoor doen we het. #impactmaken”

Inspireren en geïnspireerd worden – Marc De Moor – Business Partner & Vennoot

“Ontmoeten. #enthousiasmevoelen #dromenrealiseren. Dat is waar Titeca voor staat. En dat is exact wat we op de Bedrijvencontactdagen doen. Onze klanten terugzien, dat smaakt na corona! Als ondernemer, want dat is Titeca zelf ook, is het bijzonder fijn om nieuwe mensen te leren kennen. Om te inspireren en geïnspireerd te worden.”