Nieuws  |  

25.08.2023

Titeca pro accountants & experts laat klant-ondernemer Dieter Vyncke deelnemen aan de Horse Race4Brain op Waregem Koerse

Heb je een vraag over dit artikel?
Contacteer ons hier!

Tijdens Waregem Koerse is er ook jaarlijks de Horse Race4Brain. Een duorace met als doel een breed publiek te informeren over het belang van gezonde hersenen en het stijgende aantal hersenaandoeningen. Titeca pro accountants & experts neemt voor het eerst deel aan deze race en plaatst West-Vlaamse ondernemer Dieter Vyncke in zijn sulky.

Samen met zeven andere teams gaat Titeca de strijd aan tijdens een drafwedstrijd op de historische hippodroom van van Waregem. Niemand minder dan Dieter Vyncke, ondernemer pur sang, zal plaatsnemen in de sulky. Dat gebeurt niet zo maar, weet Bram Cornelis, vennoot en kantoorverantwoordelijke in Waregem: “Van zodra we beslisten om deel te nemen aan de Horse Race4Brain was het voor ons ook duidelijk dat we een van onze klant-ondernemers in de sulky wilden plaatsen. Met Titeca staan we ondernemers bij bij iedere levensbepalende beslissing in hun leven. Zowel op professioneel als persoonlijk vlak. Een dergelijke topervaring voor het oog van 35.000 toeschouwers willen we hen zeker ook niet onthouden. Dieter Vyncke kwam als gelukkige uit de bus en mag de kleuren van Titeca pro accountants & experts verdedigen.”
Hij neemt het op tegen een aantal bekende Vlamingen waaronder Emma Meesseman, Stig Broeckx en Jelle Vossen.

Goed doel

Aan de Horse Race4Brain is ook een goed doel gekoppeld. Ieder team schenkt zijn prijzengeld aan een goed doel. Titeca koos als goed doel Somival. Als G-Sportclub zijn ze al meer dan 40 jaar actief in het Waregemse en bieden ze activiteiten aan zoals paardrijden en zwemmen. Bram pikt in: “We wilden ons bedrag graag schenken aan een Waregemse vereniging. Somival past perfect in dit plaatje. Het enthousiasme dat ze uitstralen rond hun werking, dat is ook hoe wij de dingen graag aanpakken.” Met de gewonnen gelden zal Somival het nodige materiaal kunnen aankopen om ook een activiteit aquagym aan te bieden aan geïnteresseerden.