Nieuws  |  

31.03.2021

Titeca versterkt zich vanuit verrassende hoek

Heb je een vraag over dit artikel?
Contacteer ons hier!

Met de keuze voor Lizbeth Nowé als General Manager maakt Titeca een belangrijk statement: eigen kennis en ervaring moet je durven aanvullen met expertise uit andere sectoren. Ook al is de dienstensector haar niet vreemd, toch speelde de carrière van Lizbeth Nowé zich vooral in de modesector af: een branche waarin succes in grote mate afhankelijk is van het aanvoelen van de wensen van de klant. Die klant- en mensgerichtheid wordt zonder meer een speerpunt bij het uitbouwen van de toekomst van Titeca.

Fabian Missinne (CEO & Partner): “Het was mijn bewuste keuze om bij de zoektocht naar de geknipte General Manager over het muurtje te kijken. Onze ambities zijn groot. We zijn veel meer dan een klassiek boekhoudkantoor. Zo begeleiden wij onze klanten vrijwel bij alle beslissingen waarbij cijfers bepalend zijn. Van aankoop van een wagen tot overnames, …, successieplanning: we hebben de juiste expertise in huis. Ons breed aanbod in de kijker plaatsen via traditionele kanalen volstaat niet meer. Daarom hebben we de handen in elkaar geslagen met Lizbeth, die dankzij haar jarenlange ervaring in verscheidene branches nu een verrijkende wind doet waaien in onze communicatiestrategie.  Kortom, Lizbeth en ikzelf vormen de tandem in de groei-ontwikkeling van Titeca.

Lizbeth Nowé: “Er liggen heel wat perspectieven en mogelijkheden op de plank, daar hou ik van. Titeca’s brede en gespecialiseerde dienstverlening komt voort uit de mens. Net omdat onze klanten zoveel verschillende behoeften hebben doorheen alle fases van het leven en het ondernemerschap, bieden wij steeds meer diensten en advies aan. Wij zijn er bij elke grote en kleine stap. Letterlijk zelfs, zeer dichtbij, want we gaan het aantal vestigingen uitbreiden om dichter bij de klant te kunnen staan. Die ‘people factor’ wordt de hoeksteen van onze aanpak.”

“En dat kunnen we ook doortrekken naar onze eigen medewerkers, die dankzij hun professionalisme en expertise een echte meerwaarde betekenen voor de klant. Ons team, dat nu bijna 250 personen telt, verder uitbreiden via gerichte recrutering is één van mijn prioriteiten. Mensen gaan steeds meer op zoek naar een job die voor variatie zorgt en die zinvol, leerrijk en uitdagend is. Het viel me vanaf dag één op hoe onderscheidend Titeca is. Dus hierbij lanceer ik al mijn eerste oproep aan iedereen die op zoek is naar een boeiende job in de wereld van bedrijfsadvies: laat ons eens kennismaken.