De mens achter de onderneming interesseert ons

Jij, de mens achter de onderneming. Dat is vooral wat ons interesseert. We halen grote voldoening uit het feit dat we jou kunnen begeleiden en dat je met een gerust hart het volgende boekjaar kan aanvatten. Maar waar wij écht gelukkig van worden, dat zijn de persoonlijke gesprekken, het advies dat wij jou kunnen bieden, jouw ondernemerschap van A tot Z optimaliseren. Ver voorbij het puur boekhoudkundige, want als ondernemer is jouw professionele en privéleven bijzonder verweven. Dat kan uiteraard enkel wanneer jij je als klant comfortabel voelt.

Het persoonlijk contact, die babbel met een koffietje, dat maakt het verschil

Daarom zijn we er steeds voor jou. Als persoonlijk aanspreekpunt en vertrouwenspersoon die jouw dossier door en door kent, die weet voor welke uitdagingen jij staat, die weet hoe jij de toekomst ziet. En dat doen we voor iedereen: zowel een startende eenmanszaak, een groeiend bedrijf als een ondernemer die op het einde van de loopbaan denkt aan een familiale overdracht.

Even met jou overleggen, kijken hoe je de zaken aanpakt, eens horen hoe het met je gaat. Dat is de essentie van ons proaccountant-zijn. We zijn meer dan een boekhouder. Wij werken met jou als ondernemer, maar noemen het liever co-ondernemen. Een partnership dat de kantooruren en het zakelijk contact overschrijdt en toelaat om een volledig inzicht te krijgen in jouw ondernemingsleven. Zo kunnen we zeer nabij, oprecht betrokken en écht proactief gaan adviseren.

Die laagdrempelige filosofie passen wij ook op de werkvloer toe. Als collega’s weten we dat iedereens deur openstaat, dat we elke vraag kunnen stellen en dat we allen gelijk behandeld worden. Dat zorgt ervoor dat we sneller bijleren, dat we een gemoedelijke sfeer ervaren, dat we elkaar positief beïnvloeden. Dat doen we voor elkaar. Voor onze ondernemers. Voor jou. Op een proactieve, productieve en professionele manier. Bon, gaan we binnenkort nog eens bijpraten? Wij horen graag hoe het met je gaat. 

 

Geert De Somere, vennoot

Contact

Kantoor Gent

Kantoorverantwoordelijke

Geert De Somere
Geert De Somere, Vennoot

ON: 0644.798.194
RPR Gent, afdeling Gent

Contactformulier Kantoor Gent

Nieuws en verhalen van dit kantoor