Samen bekijken hoe we jouw doelstellingen bereiken.

Meerwaarde creëren voor jou als klant, dat doen wij door ver voorbij de cijfers te kijken. Want accounting hoeft niet klinisch te zijn. Het is iets menselijks, een manier om jouw dromen als ondernemer waar te maken. Jouw verhaal en drive, dat is wat ons oprecht boeit en inspireert. We houden ervan om persoonlijk in dialoog te gaan, te luisteren naar wat je met ons deelt en zo jouw onderneming door en door te leren kennen. Samen met jou bekijken welke richting je uit wil, hoe je de toekomst ziet voor jezelf en je bedrijf en hoe je dat kan waarmaken. Daar spelen wij graag een rol in. Als strategische sparringpartner, betrokken co-ondernemer en betrouwbare partner in life.

Gewoon is niet voldoende

Ervoor zorgen dat de boekhouding van onze klanten klopt, dat is waar we ons dagelijks voor inzetten. Maar voor ons is dat eigenlijk nog niet voldoende. We zijn meer dan een boekhouder. Wat we écht fijn vinden? Jou persoonlijk gaan opzoeken, ter plaatse bekijken hoe jij de dingen aanpakt en je dagelijkse successen en uitdagingen mee ervaren. Zo kennen wij jouw verhaal, begrijpen we je zorgen, weten we wat je doelen zijn en waar je naartoe wil. We denken proactief mee aan hoe het efficiënter kan of hoe we toekomstige uitdagingen kunnen aanpakken. Wanneer jij dan een vraag hebt of even wil afstemmen, weten we meteen hoe jouw situatie in elkaar zit en hoe we een oplossing kunnen uitwerken. Samen. Op een professionele en productieve manier.

Sinds kort doen we dat in onze vernieuwde kantoorruimte in Ieper, die er enerzijds kwam omdat we een warme en sfeervolle omgeving wilden creëren voor onze medewerkers en voor jou, als klant. Anderzijds past de vernieuwing in het innovatieve plaatje waar Titeca steeds voorloper in tracht te zijn. Sinds begin dit jaar zetten wij volop in op digitale butler James, ons online klantenportaal waarin je 24 op 24 toegang hebt tot je documenten en cijfers. Het feit dat jij als klant de voordelen van digitalisering weet te smaken, werkt aanstekelijk. Door te digitaliseren, versnellen we het administratieve gedeelte. Zo is er meer tijd over om de cijfers te interpreteren jou op basis hiervan te adviseren. En dat is waar we voor jou een echte meerwaarde kunnen betekenen.

 

Alex Soete, vennoot

Contact

Kantoor Ieper

ON: 0506.744.826
RPR Gent, afdeling Ieper

 

Kantoordirecteur

Alex Soete
Alex Soete, Vennoot

Contactformulier Kantoor Ieper

Nieuws en verhalen van dit kantoor