Kantoor Kortrijk

Boekhouden grijs? Wij denken kleur!

Net zoals loodgieters al lang geen lood meer gieten, houden boekhouders al lang geen boeken meer. Hoe wij de dingen aanpakken? Vol kleur, warmte en persoonlijkheid. Op een proactieve manier, waarbij het persoonlijke verhaal minstens evenzeer meetelt als het boekhoudkundige. Waarbij wij als pro accountant mogen meezoeken naar oplossingen, het liefst nog out of the box. Waar we in gesprek kunnen treden met jou als ondernemer, gaan kijken naar wat je precies doet en waar je graag naartoe wil.

Een dicht aanspreekpunt voor jou

We kunnen je helpen een concrete invulling te geven  aan je cijfers en je tonen welke richting je ermee uit kan. Begrijpen waarmee jij bezig bent, dat is zo belangrijk. Zowel voor jou als voor ons. Samenwerken met Titeca is geen wij-zij verhaal. We helpen en adviseren je, alsof we part of the team zijn. Dat persoonlijk co-ondernemen doen we met iedereen, want élke klant telt. Wij zijn meer dan een boekhouder. Sta je voor een uitdaging of heb je wat advies nodig? Bel ons even op. Is het al avond of net ‘s morgens vroeg? Ook dan luisteren wij graag. Want wat wij voor jou willen betekenen, is een dicht aanspreekpunt, een echte vertrouwenspersoon, het eerste telefoontje dat je wil doen wanneer je even vast zit.

De samenwerking met Titeca is geen éénmalig gesprek. Het is een opbouwende conversatie waar ruimte is voor Hoe is het?, Wat zijn je plannen?, Waar sta je nu voor? ... Ondernemen is een zaak van mensen, relaties en vertrouwen. Ook voor ons. Als kantoor staan wij nergens zonder onze betrouwbare medewerkers. En als ondernemer blijft het een meerwaarde om een betrokken co-ondernemer onder de arm te nemen. Laten wij samen verder de zaken aanpakken, toekomstvisie creëren en kleur brengen. Op een productieve, professionele en proactieve manier.

 

Charlot Depoortere, vennoot en kantoordirecteur Kortrijk

Contact

Kantoor Kortrijk

ON: 0671.758.355
RPR Gent, afdeling Kortrijk

 

 

Kantoordirecteur

Fabian Missine
Fabian Missinne, Vennoot
Charlot Depoortere
Charlot Depoortere, Vennoot

Contactformulier Kantoor Kortrijk

Nieuws en verhalen van dit kantoor