Kantoor Oostende

Het afwegen van de pro's en contra's

Jou als klant begeleiden, dat doen we niet volgens een standaardprocedure. Wij willen het ruimere plaatje zien, jouw hele verhaal kennen. Samen met jou gaan we het nodige denkwerk doen. Wat zijn de huidige omstandigheden? Waar wil je graag met je bedrijf naartoe? Hoe gaan het het aanpakken? Welke risico’s wil je als ondernemer nemen? Veel vragen om over na te denken, veel keuzes om te maken. Hierbij staan wij steeds aan je zijde. Om jou te adviseren, inspireren en samen te innoveren.

Partner bij iedere toekomstbepalende keuze

Of je nu een bijberoep uitvoert of aan het hoofd staat van een groot bedrijf. We kennen jou als klant persoonlijk en leven mee met jouw onderneming. Hierin maken wij geen onderscheid. Het feit dat wij oprecht graag voor en met jou werken, en dat jij ons daarvoor ook apprecieert, maakt de samenwerking bijzonder. Titeca Oostende werd ooit opgericht als Vercruysse en Partners. Die ‘partners’ stond voor onze klanten. En die filosofie leeft vandaag nog steeds voort. We ontzorgen jou volgens dezelfde aanpak waar we al jaren voor staan: jou professioneel, proactief en productief begeleiden én adviseren bij alle toekomstbepalende keuzes waar je voor staat. We zijn meer dan een boekhouder.

Dat we jou onder de naam Titeca Oostende ook nog eens extra expertise kunnen aanbieden, is de kers op de taart. Nieuwe subsidies, wijzigen in wetgeving en specifieke zaken die eigen zijn aan jouw branche volgen wij op de voet op. We houden jouw onderneming steeds in het achterhoofd, weten wat er interessant kan zijn en kunnen je proactief adviseren. Meer nog: we gaan samen met jou concreet de volgende stappen zetten, op maat van jouw onderneming. Die persoonlijke interactie, de oprechte betrokkenheid en het strategisch meedenken. Daarmee maken wij voor jou het verschil.

 

Steffie Ver Eecke, Pascal Tourlemain en Jan Vercruysse

Contact

Kantoor Oostende

ON: 0450.113.256
RPR Gent, afdeling Oostende

 

Kantoordirecteur

Steffi Vereecke
Steffie Ver Eecke, Vennoot
Pascal Tourlemain
Pascal Tourlemain, Vennoot

Contactformulier Kantoor Oostende

Nieuws en verhalen van dit kantoor