Kantoor Roeselare

Welkom. Laten we spreken over jouw onderneming

Jouw onderneming. Jouw ondernemerschap. Jij, als ondernemer en mens. Dat is onze passie. En dan denken we niet enkel aan gevestigde bedrijven, maar ook aan de starter in bijberoep, beginnende eenmanszaak of KMO. De vorm van je onderneming doet er voor ons niet toe. Het is je drive en toekomstvisie die ons intrigeert. Met jou meedenken, verschillende pistes aftasten en je op de juiste momenten een realistische spiegel voorhouden. Daar creëren wij graag meerwaarde voor jou.

Steeds een stapje voor willen zijn

We zijn meer dan een boekhouder. Naast het boekhoudkundige en de wettelijke verplichtingen, gaan wij vooral bekijken welke behoeftes je hebt, voor welke keuzes of uitdagingen je staat en waar je naartoe wil. Als gesprekspartner, eerste aanspreekpunt en vertrouwenspersoon. Zo kunnen wij jou het best ontzorgen en de juiste richting voor jouw onderneming kiezen. Meer nog, voor jouw hele leven. Want keuzes die je maakt op professioneel vlak hebben een invloed op je privéleven, en omgekeerd. En zo bouwen wij ook graag onze band op, als dat voor jou comfortabel voelt. Niets is fijner dan iemands zaak helpen opstarten, uitgenodigd worden op het trouwfeest, de geboorte van een kind meemaken en uiteindelijk de overname van het bedrijf naar een volgende generatie te helpen slagen. We houden ervan het lange leven van jouw onderneming te begeleiden

Dat toekomstgericht denken zit in ons DNA. We zijn voorbereid, passen ons constant aan, houden rekening met de snelheid waarmee alles verandert en proberen steeds een stapje voor te zijn. Reken op ons om jouw houvast te zijn in die continu evoluerende maatschappij. Weet dat wij jou, je familie en werknemers altijd proactief, professioneel en productief zullen begeleiden, zodat jij belangrijke keuzes kan maken. Op elk moment. Als ondernemer en mens.

Els Decru, vennoot

Contact

Kantoor Roeselare

ON: 0882.371.584
RPR Gent, afdeling Kortrijk

Kantoorverantwoordelijke(n)

Jurka Vanthournhout
Jurka Vanthournout, Vennoot (Pro Experts), CEO
Els Decru
Els Decru, Vennoot (Pro Accountants)

Contactformulier Kantoor Roeselare

Nieuws en verhalen van dit kantoor