Kom binnen, we luisteren graag naar jouw verhaal.

Onze deur staat altijd open, letterlijk. Want jou als klant persoonlijk, familiaal en warm verwelkomen, dat vinden we belangrijk. Heb je een vraag, wil je een idee bespreken of even een zicht krijgen op het totaalplaatje?

Twijfel niet, kom gewoon even langs. Dat vinden wij – écht waar – nog veel fijner dan een mailtje krijgen.

Constant in evolutie

Dat wij er op professioneel vlak voor jou willen zijn, ervoor zorgen dat jouw dossier volledig is en dat alle cijfers kloppen, is evident. Maar ook op persoonlijk vlak willen we iets voor jou betekenen. We zijn meer dan een boekhouder. We zijn nieuwsgierig naar hoe het met je gaat, geboeid door wat er allemaal op je pad komt en benieuwd waarnaar je streeft. Het feit dat je dit als klant apprecieert, hier deugd van hebt en je gesteund of geïnspireerd voelt, daarvoor doen we het. Iets extra toevoegen voor jou, meerwaarde creëren en jou nieuwe inzichten geven. Dat motiveert ons.

Daarom verdiepen we ons graag in jouw werk, sector en leefwereld. Uit dialoog komen vaak de mooiste ideeën en het grootste vertrouwen. Dat proberen we dus levendig te houden. Zowel met jou als klant, als met onze medewerkers.

Want net zoals we met jou co-ondernemen, vormen we ook intern een sterk team dat graag samenwerkt en als een hechte groep voor de doelen gaat. Jouw doelen. Onze doelen. Samen zetten we ons in om die proactief, professioneel en productief te bereiken.

Titeca is constant in evolutie. Als accountancygroep, maar vooral als een equipe van gelijkgestemde, lokale kantoren die een menselijke aanpak heeft. Die zowel breed als zeer gespecialiseerd adviseert. Die bijzondere en bescheiden successen viert. Die administratieve digitalisering nastreeft, om dan individueel de volgende stappen te bekijken. Die groots denkt, maar persoonlijk handelt. Dus hou zeker onze lage drempel in het achterhoofd. Stap je er binnenkort nog eens over? Al is het maar om even te laten weten hoe het met je gaat.

Brecht Van Thuyne, kantoorverantwoordelijke Waregem

Contact

Kantoor Waregem

ON: 0446.624.721
RPR Gent, afdeling Kortrijk

Kantoordirecteur

Contactformulier Kantoor Waregem

Nieuws en verhalen van dit kantoor