Iedereen elektrisch of toch niet?

Titeca Pro Academy, voor en door ondernemers
– van theorie naar oplossing

Wanneer? 18 oktober 2022 vanaf 18.00 uur
Waar? T-Room: Heirweg 198, 8800 Roeselare

Charge your knowledge op de Titeca Pro Academy!

Overal zie je laadpalen als paddenstoelen uit de grond schieten en verschijnen elektrische wagens steeds meer in het straatbeeld.

Is het tijd om met jouw onderneming ook de stap te wagen naar een elektrisch wagenpark of wacht je toch beter af?

Vanuit een wettelijk kader gaan we met onze Titeca Pro Experts dieper in op de 5 meest gestelde vragen die ondernemers zich stellen bij het maken van hun keuze.

  1. Moet je wél voor iedere medewerker meteen overschakelen naar een elektrische wagen?
  2. Hoe zorg je dat je als onderneming fiscaal de beste keuze maakt bij het samenstellen van je wagenpark?
  3. Welke laadkeuze bied je het best aan je medewerker en hoe stippel je een ideale laadpolicy uit (mag mijn medewerker ook publiek laden of enkel thuis, wat als de medewerker al een laadpaal thuis heeft, met welke eventuele nadelen dien je rekening te houden…)?
  4. Welke clausules neem je het beste op in je carpolicy zodat je met je medewerker duidelijke afspraken vastlegt over de wagen en het laden ervan?
  5. Hoe trek je je medewerkers over de streep om de overstap te maken naar elektrisch rijden?

Daarna luisteren we naar echte, eerlijke ondernemersverhalen.

Nathalie Christiaens (vind!) en Barbara Sergeant (Titeca) delen hun ervaringen: hoe zij binnen hun onderneming met deze vragen aan de slag zijn gegaan, waar ze op vandaag staan en waar ze zelf tegenaan zijn gebotst.

Vervolgens sluit ook Jannes Soutaer (Extrapower) aan met de nodige tips & tricks over de technische kant van het elektrisch rijden.

Al netwerkend onder gelijkgestemden sluiten we de avond en geven je graag enkele handige tools (FAQ inzake elektrisch rijden, template car policy) mee om aan de slag te gaan met het e-car verhaal binnen jouw onderneming.

Om de kwaliteit van de avond te garanderen voorzien we plaats voor slechts 30 personen. Inschrijven kan aan € 125 (excl. btw) via onderstaand formulier.

De inschrijvingen voor deze Pro Academy zijn helaas afgesloten.

Datum

Locatie

Inschrijven

Programma

Beste deelnemer, tijdens ons event zullen we sfeerbeelden maken. Deze zijn bedoeld om op onze website en sociale media te plaatsen. Mocht je wensen om niet herkenbaar afgebeeld te worden, gelieve dan de fotograaf hierop attent te maken.