Gratis workshop
digitale administratie

Vaarwel aan die vervelende papierberg. Hallo aan de digitale verwerking van jouw documenten.

When? Dinsdag 18 juni 2024 om 17.30 uur
Where? Titeca pro accountants & experts Ieper, Grachtstraat 11/2B, 8900 Ieper

Win aan efficiëntie en bespaar tijd!

Het klinkt wellicht bekend: elke maand heel wat papieren facturen in een map sorteren, rondslingerende bonnetjes zoeken en dan het periodieke stressmomentje om die hele papierberg tijdig aan jouw klantverantwoordelijke op te leveren.

Het kan ook anders. Hoe? Eenvoudig: door het digitaliseren van jouw administratie. Vaarwel aan die vervelende papierberg. Hallo aan de digitale verwerking van jouw documenten.

Misschien stel je je de vraag waarom je dit zou doen? Het antwoord is simpel: je wint aan efficiëntie, je bespaart heel wat tijd en het zorgt voor minder stress.

Jouw klantverantwoordelijke kan op die manier jouw boekhouding sneller op orde brengen en zo sneller de juiste vragen stellen die jouw onderneming laat groeien. Je vermijdt de kans op verlies van documenten en je bent future proof, want e-invoicing wordt weldra verplicht.

Dat het opzetten van zo’n digitale administratie een kleine inspanning vergt, dat zullen we niet ontkennen. Maar als jouw vertrouwenspersoon helpen we je graag op weg in dit proces.

Daarom organiseren we een workshop Digitale administratie. Bij een hapje en drankje dompelen we jou verder onder in het waarom, geven we jou tips en vertellen we wat Titeca pro accountants & experts hierbij kan betekenen.

Meer weten? Check hieronder!

Date

Location

Register

Program

Registration form
If no VAT number, note 0.