Nieuws  |  

2.01.2024

Brecht Van Thuyne (31) wordt nieuwe kantoorverantwoordelijke in Titeca Waregem

Heb je een vraag over dit artikel?
Contacteer ons hier!

Titeca Waregem heeft sinds 1 januari 2024 een nieuwe kantoorverantwoordelijke. Brecht Van Thuyne is al 10 jaar actief bij Titeca pro accountants & experts. Hij startte zijn loopbaan als klantverantwoordelijke, groeide door tot teamleader en neemt nu de leidende rol van kantoorverantwoordelijke op zich. Brecht is met zijn 31-jarige leeftijd meteen ook de jongste kantoorverantwoordelijke binnen de accountancy- en expertisegroep. Al is hij zeker geen uitzondering. ‘Bij Titeca geloven wij in jonge mensen, hier mag iedereen impact maken.’

“Al 10 jaar ben ik actief bij Titeca pro accountants & experts in Gent, waar ik tot voor kort teamleader was”, vertelt Brecht. “Daarnaast stond ik het Waregems team sinds twee jaar ook al enkele dagen per week enthousiast bij. Als echte Zultenaar, met mijn netwerk in Waregem en omstreken, leg ik mij vanaf nu volledig toe op de functie van kantoorverantwoordelijke bij Titeca Waregem. Een mooie kans waarmee ik in de voetsporen treed van mijn voorganger Bram Cornelis, die nu de rol van Managing Partner opneemt. En een verbintenis die ik absoluut op lange termijn aanga. Want duurzame klantenrelaties opbouwen, daar geloof ik sterk in. Het komende jaar willen wij nog meer betekenen voor onze ondernemers en zelfstandigen. Niet enkel als dossierbeheerder, maar ook als een vertrouwenspersoon die klanten met kennis en ervaring bijstaat bij elke belangrijke mijlpaal op de levenslus. Ondernemersdromen realiseren, dat doen wij door impact te maken over de hele lijn.”

Leren door te doen

En impact maken, is iets wat élke medewerker bij Titeca mag doen. “In onze organisatie stappen wij weg van het traditionele idee dat je als leidinggevende een bepaalde leeftijd moet hebben”, vertelt CEO Jurka Vanthournout. “Jonge collega’s zijn onze toekomst. Hen al vanaf het begin groeikansen geven en de mogelijkheid bieden om verantwoordelijkheid op te nemen, vinden wij heel belangrijk. Praktische opleidingen zijn een constante binnen Titeca. Want leren door te doen, dat zit in ons DNA. Die verjonging zien we overal, van teamleaders tot vennoten. Dat betekent niet dat er minder ervaring is. Wel dat alle ervaring op de werkvloer gehoord mag worden. Dat is een krachtige boodschap.”

Millennialmanager

“Steeds meer teams worden bij Titeca dan ook aangestuurd door een millennialmanager, iemand die tussen 1980 en 1995 is geboren. Zij leiden collega’s die tot 15 jaar jonger en tot wel 35 jaar ouder zijn. Dat werkt écht goed, dankzij een bijzonder inclusieve aanpak die rekening houdt met de verschillende waarden, overtuigingen en voorkeuren van elke leeftijdsgroep. Millennials behoren tot een generatie van volwassenen die door te doen wat ze graag doen een positieve impact willen maken op de mensen rondom hen, de maatschappij en de planeet. En dat vanuit duurzame en authentieke waarden. Laat dat nu net de waardevolle kwaliteiten zijn die niet enkel wij zien in een leidinggevende, maar die ook onze klanten zoeken in een co-ondernemer.”