Management

Een constante partner doorheen jouw carrière

“Hoe kan ik mijn inkomen fiscaal optimaliseren? Welke constructies zijn voor mij het meest opportuun? Hoe zit het met mijn pensioen? Hoe vind ik mijn weg in veranderende fiscale wetten en verplichtingen?”

Als bestuurder van een werkvennootschap word je vaak geconfronteerd met deze fiscale vraagstukken. Je wil jouw persoonlijke financiële situatie geoptimaliseerd zien, maar wil uiteraard dat alles volgens de letter van de wet verloopt. En net dat grondig uitpluizen vraagt kostbare tijd.

Veelgestelde vragen

Vertrouw op Titeca om je als trouwe en secure raadgever bij te staan. Wij nemen jouw persoonlijke situatie onder de loep en bekijken hoe je alles fiscaal kan optimaliseren. In veel gevallen doet een bedrijfsleider of bestuurder van een werkvennootschap uit fiscale overwegingen een beroep op een managementvennootschap. Binnen het huidige stelsel in de personenbelasting verlies je maar liefst 50% wanneer je inkomen boven +/- €41 000 ligt. Het belastingtarief in de vennootschapsbelasting ligt voelbaar lager en is dus interessanter.

Titeca begeleidt je persoonlijk als manager en bekijkt wanneer het fiscaal opportuun is om de stap te zetten naar deze constructie. Wij helpen je met de opstart en denken mee na over welke fiscale optimalisaties er nog mogelijk zijn.

Wij gaan nog veel verder dan het boekhoudkundige. Onze experts bieden je juridische & administratieve bijstand, bekijken op welke voordelen je recht hebt en helpen je ook met de aanvraag van kredieten of subsidies. Wij houden ons oog open voor nieuwe opportuniteiten, denken mee vooruit en houden je steeds up-to-date met de laatste nieuwe wetgeving die op jou en jouw bedrijf van toepassing is. Kortom, wij zijn doorheen jouw carrière een constante partner in life waarmee je alle denkbare vragen, ideeën of filosofieën kan aftoetsen.
Levenslus Titeca

Een pro aan je zij, in elke fase van het ondernemerschap!

Voor elke vraag of uitdaging waar je als ondernemer mee te maken krijgt, staat er een Titeca pro accountant of expert aan je zij, die met de juiste kennis en ervaring én met proactieve, professionele en productieve attitude, een oplossing op maat kan bieden.

Een vraag?
Zin om samen grote stappen te zetten? Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek of vraag bijkomende info.

Nieuws en verhalen uit deze sector