Volg ons

#ffa900
#9b9b9b
#a1badf

Voeders d'Aussy, ondernemen zit hier in het bloed »

Klanten

#ffa900

Voeders d’Aussy in Torhout, is gespecialiseerd in samengestelde voeders voor varkens, rundvee, pluimvee en kleinvee. Een jong en dynamisch familiebedrijf gelegen in het hartje van West-Vlaanderen op het industrieterrein van Torhout. We ontmoeten er zaakvoeder en bezieler Stephan d’Aussy, de 5e generatie in het familiebedrijf samen met zijn rechterhand, Dieter Pattyn, intussen reeds 14 jaar de trouwe sparringpartner van Stephan.

Meet Bruce Lee op 2 wielen »

Klanten

#ffa900

We winden er geen doekjes omheen. Bruce Vercaemst (1978) is een brok zéér bescheiden sportiviteit, pur sang ondernemer, very down to earth, met groot doorzettingsvermogen.

Van Cronenburg, handgegoten, rijk gevuld tot de nok »

Klanten

#ffa900

Als de deuren van het bedrijf van Cronenburg, Architectural Hardware bvba, in Gent openzwaaien, dan stap je binnen in het ongemeen boeiend en doorleefd ondernemersverhaal van Régine Yvergneaux en Peter van Cronenburg.

Vanuxeem ontzorgt de horeca met een glimlach »

Klanten

#ffa900

Als je bij Vanuxeem binnenloopt, dan merk je het snel op. Het hele bedrijf gonst en trilt van de bedrijvigheid. Hier wordt hard gewerkt van 05.00 u. ’s ochtends tot bijna 20.00 u. ‘s avonds! Het hoeft dan ook niet te verwonderen dat de naam Vanuxeem vele ladingen dekt. ‘Brasserie Vanuxeem’ is voornamelijk gespecialiseerd in de grootdistributie van ontelbare bieren, drankensoorten en toebehoren naar drankencentrale ‘s, cafés en restaurants in België.

 

Crea, allround ondernemen »

Klanten

#ffa900

Benedict Cosaert is eigenaar van Crea nv, meer dan 30 jaar gespecialiseerd in het bedrukken van kunststoffen. Crea produceert ‘Point of Sale’ materiaal voor retailbedrijven, zoals grootwarenhuizen, en focust ook op de productie van labels.

Sharon, zachte kracht, sterke focus. »

Medewerkers

#a1badf

Sharon, 37 jaar, teamleader bij Titeca Accountancy gebruikt de kracht van zacht. Met haar ruime ervaring, wijsheid en oprechte aandacht geeft ze ruimte voor groei en ontwikkeling aan haar teamleden. Ontdek meer over deze trouwe collega van het Titeca-team Moeskroen.