Volg ons

#ffa900
#9b9b9b
#a1badf

Callens, warm bedrijf met menselijke waarden »

Klanten

#ffa900

Dit keer gingen we op bezoek bij een uit de kluiten gewassen klantondernemer, Callens, een Belgisch familiebedrijf in Waregem, opgericht in 1966.

 

Nog voor je bij Callens binnenloopt, merk je de sterk menselijke toets van het bedrijf op. Een reuzeaffiche met de gezichten van de medewerkers staart je aan.

Luxetrans, ondernemen op wieltjes »

Klanten

#ffa900

Samen met haar echtgenoot Filip Broucke staat Ann Degroote aan het roer van de transportfirma Luxetrans bvba. “Ik sta in voor de planning, de administratie, de boekhouding, facturatie en oh, jazeker, ik spring ook zelf regelmatig achter het stuur van een vrachtwagen voor een dringende levering. 

Traiteur Gilbert, een toog gevuld met authentieke smaak »

Klanten

#ffa900

We ontmoetten Marc Renaer, een zeer contentieuze ondernemer. Bij Traiteur Gilbert kan je sinds 1989 terecht voor, uitsluitend eigen visbereidingen en verse vis, zij aan zij in 20 meter toonbank. Aan keuze is er hier alvast geen gebrek.

Voeders d'Aussy, ondernemen zit hier in het bloed »

Klanten

#ffa900

Voeders d’Aussy in Torhout, is gespecialiseerd in samengestelde voeders voor varkens, rundvee, pluimvee en kleinvee. Een jong en dynamisch familiebedrijf gelegen in het hartje van West-Vlaanderen op het industrieterrein van Torhout. We ontmoeten er zaakvoeder en bezieler Stephan d’Aussy, de 5e generatie in het familiebedrijf samen met zijn rechterhand, Dieter Pattyn, intussen reeds 14 jaar de trouwe sparringpartner van Stephan.

Meet Bruce Lee op 2 wielen »

Klanten

#ffa900

We winden er geen doekjes omheen. Bruce Vercaemst (1978) is een brok zéér bescheiden sportiviteit, pur sang ondernemer, very down to earth, met groot doorzettingsvermogen.

Van Cronenburg, handgegoten, rijk gevuld tot de nok »

Klanten

#ffa900

Als de deuren van het bedrijf van Cronenburg, Architectural Hardware bvba, in Gent openzwaaien, dan stap je binnen in het ongemeen boeiend en doorleefd ondernemersverhaal van RĂ©gine Yvergneaux en Peter van Cronenburg.