Kantoor Wetteren

Wij houden van een persoonlijke aanpak

En dat zeggen we niet zomaar. We willen je oprecht leren kennen, weten welke doelen je voor ogen hebt, welke uitdagingen je wil tackelen. 

Wat wij graag betekenen voor jou? Een vertrouweling die op elk moment voor je klaarstaat en een oplossing kan bieden, ook voor de persoonlijke
vragen. Iemand die je expertise biedt over belangrijke beslissingen en meteen meegeeft wat dit betekent
voor jouw privéleven. Die jou proactief, productief en professioneel begeleidt, en daarbij belang hecht aan het vinden van die persoonlijke klik.

Fier op onze ondernemers

Samenwerken betekent een band opbouwen. Door jou persoonlijk te leren kennen, kunnen we jouw taal spreken, aan je verwachtingen tegemoetkomen en een team vormen. Als iemand die met je meedenkt en de juiste vragen stelt. Op een manier die jou ligt, volgens je eigen visie. We houden van duidelijkheid en transparantie, niet van moeilijke analyses. Daarom pakken we het graag dynamisch en helder voor je aan. We zijn meer dan een boekhouder.

Een ondernemer die onderneemt. Een ondernemer die vooruit wil gaan, die inspireert ons. Samen met jou een idee vormgeven en het spectrum verbreden. Hetzelfde doen we ook met onze collega’s. Want wat is er fijner dan een collega zien groeien, ontwikkelen en evolueren? Iemands sterktes te ontdekken, te omarmen en daarmee vooruit te gaan. Bij Titeca zijn we oprecht fier op onze mensen. Op onze ondernemers. Op jou.

Michael Van de Velde, kantoordirecteur

Contact

Kantoor Wetteren

ON: 0423.100.736
RPR Gent, afdeling Gent

Kantoorverantwoordelijke

Michael Van de Velde, Vennoot
Frank Vercruysse
Frank Vercruysse, Vennoot
Bram Cornelis
Bram Cornelis, Vennoot

Contactformulier Kantoor Wetteren

Nieuws en verhalen van dit kantoor