Zij aan zij
meestappen in
jouw groeipad

Een warm contact verzorgen, groei stimuleren en de dingen op een productieve, professionele en proactieve manier aanpakken. Zowel voor jou, onze klant, als voor onze medewerkers. Daar willen wij voor staan.

Wij zijn méér dan een boekhouder. We zijn een adviseur, een steun en toeverlaat, een vertrouwenspersoon die jou écht bijstaat in elke fase van het ondernemerschap. Die de mogelijkheden ziet bij elke stap in jouw professionele en privéleven. En die betekenisvol impact wil maken bij elke
toekomstbepalende beslissing.

Hulp bij alle noden die je hebt

Enkel antwoorden op de vraag die je stelde, dat voelt voor ons niet voldoende. Wij zien steeds het grotere plaatje en helpen je graag met alle noden die je hebt. Want we vinden het belangrijk dat jij je begeleid voelt. Dat je met een gerust gemoed op ons rekent om proactief te anticiperen. En dat je weet dat wij er zijn voor jou, ver voorbij het cijfermatige. Jouw groeiproces mee mogen beleven, dat intrigeert ons. Wij houden ervan om mee te stappen aan jouw zijde en bij te sturen waar jij het nodig vindt. Ervoor zorgen dat de boekhouding klopt, is de basis. We onderscheiden ons het liefst in net dat tikkeltje meer.

Persoonlijk co-ondernemen. In dialoog gaan met jou als ondernemer. Een inspirerende wisselwerking ervaren. Dat maakt onze werkweek geslaagd. We zijn een kleinschalig en lokaal kantoor, maar met een grote service. En persoonlijkheid staat daarbij centraal. Jou even opbellen, horen hoe het gaat en jou op de hoogte brengen van nieuwigheden. Dat vinden we oprecht fijn. Dus als je in de buurt bent: niet twijfelen, spring zeker even binnen. We hebben altijd tijd voor jou.

Contact

Kantoor Lokeren

ON: 0882.371.584
RPR Gent, afdeling Lokeren

Kantoorverantwoordelijke

Mieke De Waele
Mieke De Waele, Vennoot

Contactformulier Kantoor Lokeren

Nieuws en verhalen van dit kantoor