verhalen  |  

Over Titeca, Onze PRO's

James, een persoonlijke digitale butler voor elke ondernemer!

Sector

Locatie

Delen

Bij Titeca streven we ernaar, om elke dag opnieuw onze ondernemers een nog betere ondersteuning te bieden bij hun professionele activiteiten. Met advies op maat en met gebruiksvriendelijke tools. Zoals een nieuw portaal voor administratie en rapportering, dat de passende naam JAMES kreeg.

Vennoot Marc De Moor, hoofd van de afdeling Accountancy bij Titeca, verklaart de keuze van deze naam: “JAMES staat 24/7 voor je klaar, bewaart jouw documenten en vertelt je op elk moment waar je als ondernemer staat. Als kers op de taart is er bovendien een extra module beschikbaar die je volledig vermogen structureert en visueel in kaart brengt. Zo kan je kort op de bal spelen en je onderneming en/of vermogen gericht sturen naar wens.”

Welkom op de digitale snelweg!

Digitaal ondernemen is onmisbaar geworden voor bedrijven. Als vertrouwde vennoot ondersteunt Titeca de ondernemer bij deze nieuwe uitdaging, met gerichte antwoorden en oplossingen. “En dat slaat aan. Sinds de lancering van JAMES in mei zijn al veel klanten ermee aan de slag gegaan. Zo hebben zij hun bedrijf zien evolueren tot een digitale organisatie”, zegt Marc.

De afgelopen jaren onderging Titeca intern een belangrijke transformatie op vlak van digitalisering. Bij de keuze van nieuwe software werd steeds vertrokken vanuit de (toekomstige) noden van de ondernemer. Marc De Moor: “Alle interne software die niet voldeed aan onze vooropgestelde criteria werd vervangen. Denk maar aan cloud based, open structuur, automatiseringsmogelijkheden en toegankelijkheid vanop elk toestel. Onze medewerkers sprongen enthousiast mee op de trein. Meer nog: ze versterkten onze transformatie door onze interne digitalisering actief vorm te geven. Van die gezamenlijke denkoefening plukken onze klanten nu mee de vruchten.”

Afbeelding van test

test

"Sinds de lancering van JAMES in mei zijn al veel ondernemers ermee aan de slag gegaan. Zo hebben zij hun bedrijf zien evolueren tot een digitale organisatie."

Maximale ontzorging

Met JAMES willen we de ondernemer verder ontzorgen en gemoedsrust bieden over zijn financiële administratie.  

Via dit platform, worden alle documenten en resultaten van de onderneming op een visueel begrijpbare manier voorgesteld. “Het gaat om up-to-date kerncijfers die elke ondernemer wil zien, wekelijks aangevuld met maand- of kwartaalrapporteringen. Geen eenheidsworst maar specifieke rapporten afgestemd op de onderneming en/of sector”, aldus Marc. 

“De digitale workflow zorgt voor een enorme tijdsbesparing. Door het voortdurend monitoren van de resultaten kunnen we onaangename verrassingen voorkomen en samenwerken aan een onderbouwde inkomensmaximalisatie.”

Exclusieve ondernemersoplossing !

JAMES wordt exclusief en gratis aangeboden aan elke Titeca klant. “Een bedanking voor de langdurige samenwerking en trouw”, geeft Marc De Moor nog mee. “Samen met JAMES willen we onze rol als sparringpartner van de ondernemer verder versterken op basis van begrijpbare en accurate cijfers. We ondersteunen de (persoonlijke) groei van ondernemers met onze gespecialiseerde kennis over financiële, sociale en juridische structurering,

inkomensmaximalisatie, strategisch ondernemingsadvies en een persoonlijk ontwikkelingsplan. Niets is leuker om een ondernemersdroom mee te realiseren!”

Innovatie als motor

Voor een proactieve langetermijnpartner is het werk nooit af. Titeca blijft voortdurend zoeken naar nieuwe tools en oplossingen die haar klanten ondersteunen in hun groeitraject. Er lopen ondertussen nieuwe projecten rond artificiële intelligentie en automatisatie met als doel gestructureerde real time data en kennis van de onderneming inzichtelijk bij elkaar te brengen. 

“Deze doorgedreven digitalisering zorgt ervoor dat wij de samenwerking en onze adviserende rol naar een nog hoger niveau kunnen tillen. Tijd is schaars dus willen we deze maximaal inzetten voor wat echt belangrijk is voor de ondernemer: het luisterend oor zijn, de vertrouwenspersoon die mee helpt oplossingen te zoeken en dit in elke levensfase van de onderneming en ondernemer. Dat levensmotto willen we bij Titeca blijven koesteren, samen met onze << JAMES >>”, besluit Marc.

Ook kennis maken met James en de Titeca-aanpak?

Klik op onderstaande knop om meer te lezen en aarzel niet ons te contacteren. Wij helpen je graag op weg met de organisatie van jouw digitale administratie! KLIK HIER voor meer info:

 

Zit ondernemen ook in jouw bloed?

Deel je dromen met ons. Titeca gaat veel verder dan de begeleiding van je boekhouding. Ontdek het uitgebreide Titeca-dienstenaanbod en de andere boeiende ondernemersverhalen.