verhalen  |  

Onze PRO's

Wim, gebald advies

Sector

Locatie

Delen

Capabel veelzijdig

 

Wim is een gedreven fiscaal adviseur van de SPE-afdeling, de Special Projects Entity van Titeca, dit voor specifieke adviesverlening aan medewerkers en klanten. 

 

Het hersengekronkel van deze afdeling spitst zich toe op 2 zaken. De SPE-afdeling houdt nauwgezet de actualiteit bij, zoals nieuwe wetgevingen, nieuwe circulaires. Wim en zijn collega’s verspreiden deze kennis intern over de 10 verschillende Titeca-kantoren in Vlaanderen. SPE beantwoordt complexe vragen van ondernemers i.v.m. vrije overnames, aankopen vastgoed, herstructurering van vennootschapsgroepen … Anderzijds creëert het SPE-team standaarddocumenten en berekeningstools om het werk voor ondernemers en de klantenadviseurs van Titeca efficiënt te laten verlopen.

Afbeelding van test

test

"Ik hou van de open sfeer bij Titeca en de vrijheid die ik heb om mijn werk te organiseren."

Gezwind concreet

In 2011 startte Wim bij Titeca, meteen  na zijn studies accountancy en fiscaliteit. In 6 jaar tijd zag hij het Titeca-team enorm groeien.

Hij houdt van de open sfeer bij Titeca, de vrijheid die hij heeft om zijn werk te organiseren en zijn kennis verder uit te diepen om ondernemers te ondersteunen. Intussen bouwde hij een brede kennis uit, ook los van fiscaliteit en accountancy. Ondernemers geeft hij snel en gezwind, concreet advies waarmee ze aan de slag kunnen.

Erin gerold…

Wim is sportief ambitieus, houdt van uitdagingen en wisselt zijn hersenwerk maar al te graag af met sport na de uren. Hij speelt intussen 12 jaar korfbal in 4e nationale competitie.

 

Galant, in een vakje…

Een korfbalveld is strikt in 2 verdeeld, net zoals de ploeg. Je staat in het aanvalsvlak of verdedigingsvlak, de spelers moeten in hun vak blijven. Wim blinkt uit in verdedigen. “Korfbal is niet toevallig de enige gemengde balsport in de competitie”, knipoogt hij. De ploeg van Blue Ghosts Anzegem, bestaat uit 4 dames en 4 heren. Wim traint 2 x 1,5 u per week gecombineerd met weekendmatches.

Bezige benen

Wim heeft geen zittend gat, is graag buiten en vult zijn liefde voor korfbal aan met de liefde voor het wiel. Na de uren vind je hem vaak op de mountainbike, een sport met pit, avontuur, actie en afzien.

Sinds Wim bij Titeca werkt, vond hij eveneens de weg naar de ‘koersvélo’. Driemaal per jaar neemt hij de benen op de racefiets met gelijkgezinde, gewielde Titeca-collega’s.

Pur sang verkenner

Verder reist Wim graag, hij verkent graag andere streken. Hij blijft ook graag eens plakken op kantoor op vrijdagavond om de week af te sluiten met de collega’s.

Ambitie? Hij jaagt verder op kennis en streeft ernaar om op lange termijn de expertise van de SPE-afdeling verder uit te breiden, verder te professionaliseren.

Zit ondernemen ook in jouw bloed?

Deel je dromen met ons. Titeca Accountancy gaat veel verder dan de begeleiding van je boekhouding. Ontdek het uitgebreide Titeca-dienstenaanbod en de andere boeiende ondernemersverhalen.