Kantoor Mariakerke

Wij waken
over jouw droom

Passie, dat is wat ons drijft. Wij staan klaar om samen met jou stappen vooruit te zetten. Om jouw ondernemersdromen werkelijkheid te maken. Onze aanpak kenmerkt zich door doortastendheid, professionaliteit, proactiviteit en vooral persoonlijke betrokkenheid. Als jouw begeleiders, adviseurs en sparringpartners zijn wij er rotsvast van overtuigd dat we het positieve ondernemerspotentieel in jou kunnen aanspreken, jouw zakelijke vaardigheden kunnen laten groeien en je de energie kunnen geven die nodig is om te ondernemen.

Eerlijkheid en transparantie zijn onze kernwaarden, omdat we weten dat dit de enige manier is waarop we echt iets voor jou kunnen betekenen. Altijd ben je welkom in ons kantoor, waar je vertrouwde gezichten zult zien en ons persoonlijke contact behouden blijft. Als vertrouwenspersonen willen wij naast je staan gedurende jouw ondernemersreis. Oprecht en duurzaam. En altijd strevend naar een impact in elke fase van jouw ondernemerschap.

Voor jou omarmen we grootsheid in de kleinste details. We benutten elke situatie ten volle, met jouw belang voorop. Met plezier gaan we dat extra stapje verder. Op het moment dat er veranderingen optreden in jouw leven – groot of klein – die invloed hebben op jouw bedrijf, zijn wij graag jouw eerste aanspreekpunt. Op elk tijdstip, altijd bereid. Samen groeien, dat is waar wij elke dag naar streven.

Contact

Kantoor Mariakerke

ON: 0899.351.732
RPR Gent, afdeling Gent

Caroline Van Hyfte, Vennoot

Contactformulier Kantoor Mariakerke

Nieuws en verhalen van dit kantoor